Maxi Oliva și Mihai Roman, prezentați oficial

Președintele Radu Birlică și directorul sportiv Adrian Neaga i-au prezentat astăzi dimineața pe ultimii doi jucători veniți la Poli Timișoara. Dacă fundașul stânga Maxi Oliva a fost anunțat oficial miercuri, Mihai Roman a sosit astăzi, conducerea clubului nostru ajungând la un acord cu CSU Craiova pentru un împrumut al atacantului până-n vara acestui an.

Mihai Roman s-a născut la 31 mai 1992 la Craiova și a evoluat la Universitatea Craiova, Universitatea Cluj, Petrolul Ploiești, NEC Nijmegen (Olanda) și Maccabi Petah Tikva (Israel). În acest campionat, Roman a evoluat în 21 de meciuri oficiale, marcând patru goluri.

Adrian Neaga a anunțat că există negocieri pentru aducerea unui fundaș central, discutându-se pentru doi jucători: unul, aflat sub contract, celălalt, fără angajament.

”Le mulțumesc antrenorului principal și celor din conducere pentru încredere. Sunt pregătit să dau 100% pentru a ajuta Poli să-și îndeplinească obiectivele” (Maxi Oliva).

”Sunt bucuros că am făcut această alegere și că voi juca la Poli Timișoara. Sper să evoluez cât mai mult aici” (Mihai Roman)

Share Now

Related Post