”Meci complicat cu CFR”

Poli Timișoara va avea un nou meci pe teren propriu. Sâmbătă, 27 august, de la ora 18,30, ”alb-violeții” se vor duela cu CFR Cluj, în runda VI a Ligii 1 Orange.

După frumoasa victorie cu CSU Craiova (3-2), antrenorul Ionuț Popa își păstrează speranța că elevii săi vor scoate un nou rezultat bun.  Tehnicianul polist apreciază jocul adversarilor de sâmbătă: ”Este un meci la fel de important ca și celelalte. Alături de Steaua sau Dinamo, CFR a arătat cel mai bun fotbal. Clujenii au de 2-3 ani aceeași echipă, dau dovadă de omogenitate și au un sistem de joc foarte interesant. Au străini cu determinare fantastică. Este clar că vom avea un meci complicat”.

Din  păcate, Poparadu a suferit o entorsă la gleznă în partida cu Craiova, fiind absent în jocul de mâine seară. Drăghici este pe drumul cel bun în ce privește recuperarea, iar Scutaru va fi în lot și el.

Poli are o singură victorie în cele șase dueluri cu CFR din 2013 încoace. A fost un 1-0 în decembrie 2013, în rest consemnându-se două remize și trei triumfuri ale ardelenilor.

Share Now

Related Post