”Meci de șase puncte!”

Florin Marin a debutat pe banca lui Poli cu o victorie, 1-0, contra Concordiei Chiajna, adversarul de vineri din runda XXII a Ligii 1 Orange. Tehnicianul nostru a vorbit astăzi, la tradiționala conferință de presă de dinaintea jocurilor oficiale, despre duelul de mâine cu ilfovenii, fiind întrebat de jurnaliști despre faptul că deocamdată ”alb-violeții” nu au câștigat niciun meci extern: ”Meritam mai mult în cele cinci egaluri pe care le-am obținut în deplasare. În unele din aceste partide am fost dezavantajați de arbitraj. În altele am fost foarte aproape să câștigăm, dar nu am reușit să gestionăm anumite momente de joc. Meciul cu Chiajna este important pentru ambele echipe, punctele puse în joc contează foarte mult. Este un meci de șase puncte, sper să reușim să obținem prima victorie în deplasare”.

Antrenorul a apreciat organizarea jocului ilfovenilor: ”Concordia Chiajna este o echipă dificilă, vine după rezultate pozitive împotriva unor echipe bune, în ultimul joc de acasă cu Viitorul a obținut egal, la fel în ultima dispută din campionat, cea cu CFR Cluj. Formația a arătat destul de bine și pe timpul lui Cornel Țălnar. Adrian Falub a venit de trei etape și este un antrenor bun, care organizează bine jocul”.

Meciul se va juca pe un teren cu iarbă sintetică: ”Este un dezavantaj pentru noi, ei sunt obișnuiți cu o asemenea suprafață. Am programat antrenamente pe terenul sintetic, ca să ne acomodăm. Sper să nu fie o problemă pentru noi”.

Singurii absenți cerți sunt Goga și Neagu, accidentați.

 

Odihnește-te în pace, Ion Pop!

 

Antrenorul Florin Marin a ținut să transmită un mesaj de condoleanțe familiei lui Ion Pop, fost internațional român, decedat zilele trecute. ”Sunt alături de familia îndoliată,  îi transmit sincere condoleanțe și să aibă puterea să treacă peste aceste grele clipe”. Ion Pop (născut pe 8 mai 1947) a evoluat timp de zece ani la Rapid București, înainte de a trece la acest club evoluând la Petrolul Ploiești și Dinamo București. Un gând pios și din partea noastră. Odihnește-te în pace, Ion Pop!

Share Now

Related Post