”Meci important, nu decisiv!”

Poli Timișoara primește sâmbătă vizita Concordiei Chiajna, în etapa a VII-a din play-out-ul Ligii 1 Betano. Meciul este de o importanță maximă: Poli este pe locul 7, cu 16 puncte, în timp ce ilfovenii au trei puncte mai mult, după ce în runda trecută au învins Juventus București cu 2-1. Antrenorul Adrian Neaga (foto: gsp.ro) a vorbit la conferința de presă de astăzi despre relevanța duelului de sâmbătă: ”Ne aflăm în fața un meci foarte important, dar nu decisiv. Toată lumea trebuie să știe că suntem foarte concentrați pentru joc. Fotbaliștii noștri s-au pregătit foarte bine, dar nu vreau să se creeze o presiune în plus, ca și cum ar fi un meci capital. Este un joc important, dar nu decisiv. În total, sunt 24 de puncte puse în joc! Se poate întâmpla orice după meciul de sâmbătă: poți câștiga și apoi să retrogradezi, poți să pierzi, dar în cele din urmă să te salvezi. Pe această cale, fac un apel către toți cei care iubesc această echipă să vină alături de băieți să-i susțină. În fond, este vorba despre echipa comunității”.

Tehnicianul nostru a fost întrebat și despre situația economică de la club: ”Suntem singura echipă care a plecat de la zero. Am îndurat foarte multe greutăți în acest sezon. Licența se va obține 100%, mai trebuie să ne salvăm sportiv. Băieții au înțeles că sunt probleme, dar  ele se vor rezolva până la urmă”. Adrian Neaga a spus că-și dorește ca la meciul cu Concordia să nu fie delegați arbitri din capitală, având încredere în elevii săi: ”Important este să jucăm cu aceeași dorință cu care am evoluat în special în repriza a doua cu Dinamo. Dacă vom juca așa, sigur ne vom salva!”

Există o presiune din cauza faptului că nu am învins de șase luni, pentru că inevitabil ne gândim la cele 15 meciuri fără victorie. Suntem pe un loc pe care nu și-l dorește nimeni din clubul nostru. Însă prestația din meciul cu  Dinamo ne dă încredere, mai ales că suntem într-o nouă formulă. Cred că Adrian Neaga ne-a adus mai multă încredere și asta se va vedea și în meciurile următoare!” (Andrei Artean)

Share Now

Related Post