Mobilitate electrică la Timişoara / Comunicat de presă

Vox Technology Park lansează primul serviciu inovativ de car-sharing

  Progres în două versiuni, la Timişoara. În construcţii şi în ceea ce privește politicile de mobilitate urbană și ecologică. Noul sistem de car-sharing lansat de clădirea de birouri de pe Calea Torontalului, nr. 69, vine ca o soluţie pentru timişorenii care doresc să circule cu o maşină ce îndeplineşte toate standardele de sustenabilitate. Este vorba despre automobilele BMW i3, care vor fi puse la dispoziţia clienţilor din clădire.

 Jucătorii de la  Poli Timișoara au venit astăzi la Vox Techology Park să sprijine un stil de condus ecologic, promovat de Werk Property Group.   După ce maşinile BMW i3 au fost scoase din priză, jucătorii s-au urcat la volan şi au descoperit …”viitorul”. Astfel poate fi descrisă, în cuvinte, senzaţia pe care o experimentează cei care conduc automobilul. Maşina electrică a demarat de la 0 la 100 km/h în 7,3 secunde, arătând astfel rapiditatea cu care poate demara un motor electric.  Autonomia autovehiculelor, care începând de astăzi pot fi închiriate, este între 180 şi 280 de km, iar sistemul opţional de extindere a autonomiei porneşte atunci când nivelul bateriei este scăzut, şi o poate creşte.

13apriliepolivox1 13aprilievoxpoli2 13aprilievoxpoli4 13aprilievoxpoli5 13aprilievoxpoli6 13aprilievoxpoli7

 

Pasionat de mașini puternice, jucătorul cu peste o sută de selecții în echipa națională, Răzvan Raț ne-a declarat: “Eu sunt pasionat de maşini, şi trebuie să recunosc că aceasta îţi oferă plăcerea de a conduce. Voi închiria şi eu maşina de la Vox Technology, la Timişoara.”

Prin acest serviciu, lansat astăzi de Vox Technology Park, companiile își reduc costurile de mobilitate, taxa fiind una modică. Rezervarea automobilelor se va putea face printr-o aplicaţie instalată pe telefonul mobil.

 

                                                                               * * *

Werk Property reprezintă un grup de investitori care au ales să dezvolte în Vestul ţării în sectorul imobiliar. În prezent ei construiesc unele dintre cele mai performante şi avangardiste ansambluri de birouri, precum şi ansambluri rezidenţiale, din Europa, potrivit certificărilor obţinute privind standardele de sustenabilitate şi ecologie. Proiectul Vox Technology Park, din Timișoara, are cel mai mare punctaj obținut până acum de o clădire verde cu standarde BREEAM Excellent în România, fiind pre-certificat cu un punctaj de 85,59%.  În ceea ce priveşte sectorul rezidenţial, Werk Property Group a lansat proiectul Vox Vertical Village.

Share Now

Related Post