Modificări în structura clubului

La conferința de presă de astăzi, 21 iunie, președintele Sorin Drăgoi a anunțat modificările din cadrul structurilor executive și tehnice ale clubului Poli Timișoara.

Astfel, noul vicepreședinte va fi Radu Birlică (foto). Acesta își va păstra atribuțiunile din domeniul marketingului, el fiind adus la clubul nostru în vara lui 2015. Apoi, a revenit în urmă cu un an, tot pe funcția de manager marketing. Acum, Birlică va continua munca în sectorul atragerii de sponsori, alături de atribuțiunile administrative.

Mihai Alexandru va fi preparatorul fizic al echipei de seniori. El revine la Poli după o pauză de un an. Profesor la Departamentul de Educație Fizică și Sport a Universității Politehnica, el a lucrat la toate palierele, de la centrul juvenil la prima echipă, în cadrul FC Politehnica Timișoara, între anii 2005 și 2011.

Staff-ul tehnic a suferit astfel o modificare. Sorin Bălu, cel care a activat cu succes ca ”secund” în 2016-2017, va fi noul antrenor principal al Poli II, formație care va avea ca obiectiv promovarea în eșalonul secund.

Share Now

Related Post