”Moralul s-a schimbat, aveam nevoie de un rezultat pozitiv”

Etapa a 19-a a Ligii a 2-a, ultima din tur, este programată la mijlocul săptămânii. Poli Timișoara primește, miercuri, 28 octombrie, vizita celor de la Daco-Getica București. Partida se va desfășura pe micuța arenă ”Electrica”, de la ora 14:00. Formația noastră vine după un joc bun practicat în deplasarea de la Mioveni, iar punctul obținut runda precedentă le redă încrederea jucătorilor noștri.

 

Fundașul Radu Motreanu consideră rezultatul de egalitate de la Mioveni, un punct de plecare.

  • ”Este un punct de moral. Sunt sigur că vom aborda meciul la victorie și vom obține un rezultat bun. De ce să nu se poată ? Avem încredere în noi, echipa se pregătește foarte bine, noi suntem un grup unit și trebuie să vină soarele și pe strada noastră”

Săptămâna aceasta, echipa noastră beneficiază de două jocuri pe teren propriu, ceea ce poate fi un avantaj. ”Alb-violeții” mai au de disputat trei etape în acest an, din care tânărul fundaș dreapta își dorește maximum de puncte.

  • ”Este un adversar dificil, ca orice alt adversar din Liga a 2-a, dar toată lumea poate încurca pe toată lumea. Călin Cojocaru a unit grupul foarte mult, mie personal îmi plac metodele dânsului de antrenament și forță colectivă. Eu mă gândesc la nouă puncte din ultimele trei meciuri, deci da, șase puncte săptămâna aceasta.”  – Radu Motreanu

Adversarul de miercuri, Daco-Getica București, ocupă poziția a 11-a în clasament, cu 22 de puncte. Jucătorii cu experiență de la gruparea bucureșteană pot fi un atu, dar tinerii noștri și-au recăpătat încrederea și sunt pregătiți.

  • ”Ne dorim victoria, trebuie să ieșim din acea zonă de retrogradare, deși urmează două meciuri grele pentru noi. Etapa trecută, ei au remizat cu Ripensia, au un lot experimentat, dar sper să facem un joc cât mai bun și să câștigăm.”  – Denis Golda

 

Deși nu joacă pe postul său, Denis Golda (foto) și-a găsit loc în primul ”11” de câteva etape. Tânărul atacant, folosit acum în bandă, colaborează foarte bine cu titularul postului în ofensivă.

  • „Din păcate, pentru mine, am un singur gol, dar mă bucur că în primul rând am șansa să joc și să arăt ce pot. Sper ca în următoarele meciuri să pot marca mai mult. Tavi este un jucător cu experiență, un jucător cu calități foarte bune. Chiar dacă suntem pe același post, ne înțelegem foarte bine și am ce învăța.” – Denis Golda

Meciul dintre Poli Timișoara și Daco-Getica București va fi arbitrat de Ardelean Mircea (Arad). Centralul va fi ajutat la tușe de Timar Ovidiu (Bihor) și Băla Casian (Arad). Rezervă: Gornic Alexandru Dan.

 

Share Now

Related Post