”Multă răbdare, pași bine calculați!”

Astăzi, 6 februarie, Leo Grozavu, care a semnat cu Poli Timișoara un contract valabil până-n vară, cu opțiune de renegociere, a fost prezentat în fața presei, alături de președintele Radu Birlică și agentul Cristea Opria, colaborator al clubului nostru și membru în Consiliul Director.

”Leo Grozavu este un antrenor pe care eu și dl. primar, dl. Opria și întreg Consiliul Director l-am votat în unanimitate pentru postul de principal. Avem mare încredere în domnia sa, un om cu experiență vastă în fotbal, un om foarte serios. În afară de dânsul, nu s-a vehiculat niciun alt nume pentru postul de tehnician”, a spus președintele Birlică în deschiderea întâlnirii cu mass-media.

Noul tehnician a apreciat oferta venită dinspre clubul nostru, dar a avertizat că partida de vineri, cu FC Voluntari, trebuie tratată cu maximă răspundere:  ”Mulțumesc conducerii pentru încredere. Îmi dau seama că am venit la un club de tradiție, știu ce înseamnă Timișoara. Știu că există multă speranță, dar în același timp simt și foarte multă responsabilitate. Sunt omul faptelor! Timișoara merită o altă performanță, mai mult decât mi-aș propune rămânerea în prima ligă. Dar, totul trebuie făcut cu multă răbdare, cu pași bine calculați! Despre meciul cu Voluntari, ar fi culmea să spun că dacă îl vom câștiga, va fi meritul meu. Aș fi ipocrit. Meciul următor poate fi câștigat, și sper să nu mobilizez mult adversarul, cu multă șansă, și cu o atitudine corectă a jucătorilor. Sper să fim inspirați cu strategia pe care o vom pregăti pentru jocul de vineri. Întâlnim o echipă care e ca o fiară rănită. Voluntari nu reprezintă un adversar dinainte învins. Ne așteaptă un meci dificil, niciodată nu voi spune că un joc este câștigat dinainte”.

Noul tehnician ”alb-violet” va fi ajutat de secunzii Octavian Benga și Alin Paleacu, antrenorul cu portarii Călin Frunză și preparatorul fizic Ovidiu Chiribici.

Leo Grozavu: născut la 19 august 1967.

Ca jucător, a evoluat la Dinamo București, Ceahlăul Piatra Neamț, FC Saarbrucken (Germania).

Ca antrenor, a lucrat la FC Zalău, Universitatea Cluj, FC Baia Mare, FC Vaslui (secund), Academia Hagi (director tehnic), Luceafărul Oradea, FC Botoșani și Gaz Metan.

foto: Titus Emanuel Iliesi

Share Now

Related Post