Mulțumim, Srgian Luchin!

Poli Timișoara a încetat, de comun acord, raporturile contractuale cu jucătorul Srgian Luchin. Fotbalistul semnase în vară cu clubul nostru un contract valabil pe un sezon, cu drept de prelungire pe încă un an, însă cu o clauză care îi permitea să plece în străinătate, în cazul unei oferte venite în inter-sezon.

Srgian Luchin își va continua cariera la un club de peste hotare. Jucătorul a ținut să remită o declarație, prin intermediul site-ului nostru: ”Aș dori să le mulțumesc tuturor celor care mi-au dat șansa de a mă întoarce acasă, în special lui Daniel Stanciu și Dan Alexa.  Îmi pare rău că las echipa într-un moment dificil. Am primit o ofertă pe care nu am putut să o refuz. De asemenea, îi mulțumesc domnului Florin Marin pentru încrederea acordată și pentru faptul că m-a ajutat să revin la forma pe care mi-am dorit-o. Le mulțumesc colegilor, precum și celor din club pentru colaborarea foarte bună. Nu în ultimul rând, le mulțumesc și suporterilor pentru susținerea acordată. Sper ca situația de la Poli Timișoara să se rezolve și echipa să-și îndeplinească obiectivul!”

Același mesaj de gratitudine îl transmitem și noi și, pe această cale, îi dorim lui Srgian Luchin mult succes la noul club și o carieră care să continue cu cât mai multe reușite și satisfacții!

În acest sezon, Luchin a jucat în 17 meciuri de Liga 1 pentru Poli, punctând de trei ori. În Cupa României, Luchin a bifat două prezențe, iar în Cupa Ligii a evoluat un meci.

Share Now

Related Post