Național Sebiș – Poli Timișoara 5:1 (4:1)

Pe o ploaie agasantă, alb-violeții au făcut un meci dezamăgitor la Sebiș. Gazdele au marcat foarte rapid în două rânduri, prin Chitaș (min. 1) și Balha (min. 5), iar până la pauză au mai semnat două reușite, prin același Balha (min. 38) și prin Cornea (min. 44). Unica replică a echipei noastre a venit după un un-doi între Sporin și Ochea, finalizat de ultimul în plasa porții adverse (min. 41). În ciuda celor patru schimbări efectuate la pauză, nu am reușit să revenim pe tabelă, iar gazdele au mai înscris o dată în prelungirile partidei prin Balha.

Rezultatul meciului va fi însă analizat de comisia responsabilă din cadrul FRF, deoarece gazdele de la CS Național Sebiș au încălcat ROAF al FRF, anume prevederea din articolul 45, subpunctul 11, deoarece nu au folosit pe întreaga durată a jocului cel puțin 2 jucători sub 20 de ani.

Despre prestația echipei noastre a discutat, din nou, secundul Răzvan Ionilă: „Suntem mai mult decât dezamăgiţi de prestaţia din acest meci. Am apărat echipa când aceasta merita să fie apărată, când băieţii au făcut ceea ce li s-a cerut, chiar dacă nu mereu le-a ieşit. Toată săptămâna am discutat cu ei, le-am cerut să se concentreze pe fotbal, dar s-a văzut că mintea nu le-a stat la asta. Altfel n-aveam cum să luăm gol în secunda zece, pe nişte greşeli elementare. Mulţi dintre ei nu reuşesc să înţeleagă nişte principii tactice de bază şi îşi caută prea des alibiuri. Avem alte aşteptări mai ales de la cei care vin cu oarecare experienţă, de la cel care poartă banderola. Este păcat de efortul celor care dau totul meci de meci, însă nu putem câştiga decât dacă jucăm ca o echipă. Toată lumea ştia la ce ne înhămăm, toată lumea a acceptat să tragem cât putem de noi până în iarnă, clubul face toate eforturile să avem condiţii bune pentru a juca fotbal, însă nu am mai tratat meseria cu respectul pe care o cere”.

Poli: Mosoarcă (46 Popeț) – Dincă (46 Buga), Oprea (48 Popa), Podină, Sporin – Ochea, Dorobanțu, Chiriac, Românu – Velcotă (46 Iseini) – Daminescu

Share Now

Related Post