Nedelcovici și Culda, ultimele noutăți din lotul polist

Astăzi, 18 ianuarie, Poli Timișoara a perfectat transferurile, sub formă de împrumuturi până-n vara acestui an, a doi jucători proveniți de la Astra Giurgiu.

Portarul Cristian Nedelcovici (născut la 2 iunie 1993, la Craiova) a făcut parte în prima parte a sezonului din lotul Astrei. Goalkeeper-ul care a evoluat și la Astra II, a mai fost legitimat la Dunărea Calafat, FC Universitatea Craiova, Conpet Ploiești sau FC Podari.

Mijlocașul Sebastian Culda (născut la 9 februarie 1996, la Alba Iulia) a evoluat până-n luna decembrie la colega noastră de eșalon Metaloglobus București. Este unul dintre cei mai talentați jucători apăruți în ultimii ani în fotbalul albaiulian. Culda, care poate fi folosit și în ofensivă, a fost legitimat la Unirea Alba Iulia, Europa Alba Iulia, Mureșul Vințu de Jos și a debutat în campionatul trecut al Ligii 1 sub culorile Astrei.

Ambii fotbaliști s-au alăturat lotului nostru în cursul dimineții de azi.

Azi, tot două antrenamente

Antrenorul Valeriu Răchită a comandat și azi două sesiune de pregătire. Dimineața, la sala de forță, iar la orele după amiezii, pe terenul sintetic din complexul ”Adrian Stoicov”.

Sâmbătă, 19 ianuarie, de la ora 14:00, Poli va susține și primul test din 2019. Pe terenul sintetic din Baza II a UPT, aproape de stadionul ”Dan Păltinișanu”, ”alb-violeții” se vor duela cu liderul D-Timiș, Fortuna Becicherecu Mic.

Share Now

Related Post