Noile achiziții, prezentate oficial

”Nu mă gândesc la retrogradare, eu mă gândesc să terminăm sezonul pe locurile 7-8”, a spus președintele Radu Birlică, la prezentarea jucătorilor aduși în această perioadă inter-competițională. Cu două zile înainte de restartul campionatului, fotbaliștii legitimați în aceste săptămâni au fost prezentați într-o conferință specială susținută de la restaurantul timișorean ”Pescada”.

Iată lista completă a jucătorilor prezentați astăzi:

Kayondo Mahadi Mahrez (născut la 3 ianuarie 1997, ugandez, atacant) – a evoluat ultima dată la Durban Football Club (Africa de Sud). A mai jucat în țara natală la Ndeijje University, la Green Mmambarte (Swaziland) și Juventus Academy (Africa de Sud).

Akaki Khubutia (născut la 17 martie 1986, georgian, fundaș central) – a jucat ultima dată, până-n noiembrie, la Gaz Metan Mediaș. Are o carieră externă bogată, evoluând, printre altele, la Lokomotiv și Dinamo Tbilisi (Georgia), Samsunspor (Turcia), Mordovia (Rusia).

Adrian Zaluschi (născut la 2 decembrie 1989, mijlocaș central) – vine de la concitadina Ripensia. A fost crescut și lansat de Politehnica Timișoara, iar ulterior a trecut pe la Giarmata, ACU Arad și UTA.

Alexandru Popovici (născut la 6 septembrie 1988, mijlocaș/atacant) – revine la Poli după șase luni petrecute la Sabail (Azerbaidjan). De la vechea Politehnica, acolo unde a fost lansat, a fost împrumutat la Buzău, Reșița sau Buftea. A mai jucat, între 2012 și 2013, la Concordia Chiajna.

Andrei Enescu (născut la 12 octombrie 1987, mijlocaș central-ofensiv) – ultima dată a fost în Cipru, la Ethnikos Achnas. Este cunoscut în Liga 1, evoluând de-a lungul vremii la Steaua, Pandurii, Bistrița, Gaz Metan sau Iași.

 

Share Now

Related Post