Noutăţi din viaţa clubului

La Adunarea Generală a Asociaţilor de vineri a fost desemnat noul administrator special al clubului: Petre Muşat.

Acesta îl va înlocui pe Radu Birlică, care a ocupat poziţia de preşedinte al lui Poli Timişoara din decembrie 2017 până în septembrie 2018. Tot el a rămas la conducerea clubului ca administrator special, odată cu intrarea în insolvenţă, poziţie pe care a ocupat-o până la finalul sezonului 2018-2019 de ligă secundă.

Petre Muşat şi-a asociat numele cu Poli Timişoara din 1995 şi a rămas dedicat culorilor alb-violet de-a lungul ultimilor 24 de ani. Cel mai recent a purtat răspunderea licenţierii, pe lângă alte activităţi organizatorice pe care le-a desfăşurat în cadrul clubului. Experienţa sa sportivă şi administrativă este dublată de un raport pozitiv cu factorii decizionali din cadrul sportului nostru şi o bună cunoştinţă a necesităţilor care stau la baza bunei funcţionări a unui club de fotbal. Puţine persoane înţeleg mai bine prin ce a trecut Poli în ultimele trei decenii decât noul administrator special al clubului.

Totodată, la începutul acestei săptămâni, am anunţat prin intermediul paginii noastre de Facebook şi noul trio care va conduce destinul din teren al echipei: Petre Vlătănescu este noul antrenor principal, secondat fiind de Sorin Vlaicu şi Adrian Săvoiu. Toţi trei au purtat culorile lui Poli de-a lungul carierelor de jucători şi au activat în ultimii ani în cadrul Centrului de Copii şi Juniori al clubului, fiind excelenţi cunoscători ai jucătorilor care au fost formaţi de Poli în ultimii ani. Este o calitate esenţială, fiindcă tocmai aceşti jucători vor forma baza echipei pe care o vom forma sezonul viitor.

Reunirea lotului va avea loc mâine, 10 iulie, la ora 10.00, în complexul sportiv Adrian Stoicov, de lângă stadionul Dan Păltinişanu.

Share Now

Related Post