”O partidă dificilă, la fel ca și cu Astra”

Antrenorul Florin Marin a prefațat duelul de sâmbătă cu ASA Târgu Mureș, declarând azi, în conferința de presă săptămânală, că duelul cu ardelenii este comparabil ca grad de dificultate cu cel din runda precedentă, contra liderului Astra: ”ASA este o echipă puternică, alcătuită din jucători experimentați care au câștigat trofee în cariera lor. Este o echipă pragmatică, are un antrenor care pune pe organizarea jocului. Ne așteaptă o partidă dificilă, ca și cea contra Astrei Giurgiu”.

 

Poli Timișoara a obținut rezultate excelente în ultima perioadă contra echipelor din zona superioară a tabelei, tehnicianul nostru fiind întrebat dacă există o motivație suplimentară pentru ”alb-violeți” atunci când se duelează cu trupele redutabile din Liga 1 Orange: ”Este o motivație în plus pentru jucători, dar am făcut față și în confruntările cu celelalte echipe. Singurul joc în care noi nu am început bine a fost cel cu Pandurii. În rest, meciurile au fost echilibrate sau în mare parte controlate de noi!”

 

Zicu a punctat în deplasarea de la Giurgiu, antrenorul declarând că are mare încredere în fotbalist: ”Zicu este un fotbalist de calitate, un jucător care poate în orice moment al meciului să facă diferența. Mă bucur că a revenit și a înscris! Este un jucător în care eu cred foarte mult, este foarte important în angrenajul echipei. Sunt convins că va crește de la joc la joc. El încă nu este la potențial maxim, din cauza accidentărilor pe care le-a avut de la începutul campionatului”

 

Din păcate și de data asta sunt destule indisponibilități în efectiv: ”Neagu și Goga sunt în programul de recuperare, în timp ce Belu și Curtean sunt suspendați pentru cumul de cartonașe galbene. Nu este ușor când schimbi la fiecare joc aproape toate compartimentele. Este normal că apar probleme la relațiile de joc, la omogenizare. Am mai spus acest lucru, iar la asta se adaugă și faptul că Poli este o echipă nouă față de sezonul trecut. Și atunci apar probleme în jocul echipei, este normal ca el să sufere”, a comentat ”principalul” polist.

 

Share Now

Related Post