”Pe viață și pe moarte”

Antrenorul Ionuț Popa nu își ascunde îngrijorările înaintea deplasării de la Târgu Mureș. Tehnicianul și-a arătat preocuparea față de situația din lot, la conferința de presă premergătoare meciului de sâmbătă, 15 aprilie, ora 15,30, din etapa a 6-a a sezonului de play-out. Deși ASA ocupă ultimul loc, ”coach”-ul nostru a avertizat asupra numelor importante din lotul oponenților de sâmbătă: ”Este un meci foarte complicat pentru noi, având în vedere faptul că avem în continuare aceiași cinci jucători cu probleme medicale. Este vorba despre Șeroni, Doman, Croitoru, Poparadu și Fucek. ASA este o formație care din punctul meu de vedere are câțiva jucători ce ar putea apărea la orice echipe, aici este vorba de Marius Constantin, Gabriel Mureșan, Gorobsov, Ferfelea, Nicoliță. Sunt jucători cu experiență, maturi, și de aceea cred că va fi un meci foarte, foarte greu, va trebui să jucăm ca și cum ar fi pe viață și pe moarte, cu un sacrificiu imens, pentru un rezultat cât mai bun”.

Miercuri, antrenorul Ionuț Chirilă și-a încheiat angajamentul cu ASA, dar Ionuț Popa nu a dorit să comenteze mult acest aspect:  ”Nu ne interesează schimbarea antrenorului la ei, ci ne interesează să nu pierdem. Am socotit că ne trebuie minim 30 de puncte ca să ne salvăm de la retrogradare. Și este normal să fii mulțumit dacă nu pierzi, dar ar fi chiar un caz fericit dacă am câștiga. Nu știu nici situația clubului lor, nici cea contractuală, nu le privesc cu interes, ci tot ce mă interesează este să aliniem o echipă cât mai bună, să facem un joc cât mai bun și să avem un arbitraj cât mai bun, așa cum am avut în ultima vreme”.

Poli nu a pierdut niciodată din 2012 încoace atunci când a fost vizitatoare în duelurile cu ASA Tg. Mureș. A fost 2-1 în 2012 (Liga 2), 0-0 în 2015 (Liga 1 Orange, sezon regulat), 4-2 în 2016 (Cupa Ligii), 0-0 în 2017 (meciul s-a disputat la Cluj).

Share Now

Related Post