Poli-Chiajna / ”Este cel mai important meci din retur!”

Luni, 16 octombrie, Poli începe returul din campionatul regulat, întâlnindu-se pe teren propriu cu Concordia Chiajna, într-un meci care va începe la ora 18,00.

Echipa noastră pleacă în acest retur de pe locul 6, ultimul care permite accederea în play-off, dar tehnicianul Ionuț Popa consideră că duelul cu ilfovenii este cel mai important din această perioadă: ”Consider că partida cu Concordia este cea mai importantă din retur. Dacă vom învinge, putem să sperăm la play-off. Dar dacă nu vom bate, putem să uităm de asta, vom juca în play-out. Am încercat în această perioadă să redau încrederea la echipă, mai ales că rezultatele din ultimele meciuri au fost nefavorabile. Marea problemă la acest joc este că iarăși va trebui să apelăm la improvizații”.

Problemele de lot sunt destule încât să-l îngrijoreze pe Popa. Șeroni (oricum accidentat) și Țigănașu sunt suspendați. La asta se adaugă indisponibilitatea pe termen lung a lui Drăghici, în atari condiții tehnicianul urmând să-l titularizeze pe Bianconi-Kohl. Curileac, Cânu și Haruț sunt incerți, astfel că antrenorul va apela la Ciucur pentru postul de fundaș central.

Poli a demarat campionatul cu o victorie la Chiajna, 1-0, gol reușit de tânărul Bîrnoi. Ultimele vizite ale Concordiei pe stadionul ”Dan Păltinișanu” au fost însă neplăcute, în Liga 1 Betano. În decurs de doar un an, ”alb-verzii” au jucat de trei ori la Timișoara, reușind o victorie (3-1), respectiv două remize (1-1 și 0-0).

Share Now

Related Post