Poli – Chiajna / ”Plecăm cu șansa a doua!”

Marți, 4 aprilie, de la ora 20,30, Poli Timișoara își va continua maratonul meciurilor: va fi al treilea joc în șapte zile, după cele cu CFR (Cupă) și Politehnica Iași (Liga 1). Ionuț Popa, antrenorul ”alb-violet”, a deplâns situația extrem de delicată a lotului și a spus  în premieră, că Poli pleacă în jocul cu Concordia Chiajna cu șansa a doua: ”Pentru prima dată spun că adversarii noștri sunt favoriți. Asta pentru că avem foarte multe probleme în lot. Va fi un meci foarte greu. Cred că urmează cea mai dificilă perioadă pentru noi. Dacă ne gândim și la meciul cu Pandurii, de vineri, se poate spune că în nouă zile și 15 ore această echipă, singura din țară care joacă pe trei fronturi, are patru meciuri și jumătate, socotind prelungirile și penalty-urile cu CFR”.

Absențe sigure sunt cele ale suspendaților Străuț și Soljic și a accidentaților Doman și Șeroni. Acestora li se adaugă incertitudinile legate de Bocșan, Cânu, Fucek, Poparadu și Bărbuț.

Poli are în acest an un bilanț foarte bun cu Concordia Chiajna: în sezonul regulat, a fost 2-0 pe terenul ilfovenilor, iar la Timișoara s-a consemnat un egal, 1-1. Totodată, Poli a învins-o pe Concordia cu 2-1, acasă, în sferturile de finală ale Cupei Ligii AdePlast.

Meciul Poli – Concordia Chiajna, contând pentru etapa a IV-a din play-out va fi arbitrată de Marcel Bîrsan (București), Mircea Orbuleț (București) și Ciprian Florin Danșa (Oradea). Rezervă: Dan Grigore Botescu (București).

foto: Leczki Jozsef

Share Now

Related Post