Poli – Craiova / Din nou, absențe și incertitudini

Vineri, 29 septembrie, de la ora 20,30, Poli Timișoara joacă pe teren propriu contra celor de la CS Universitatea Craiova. Oltenii constituie poate cea mai spectaculoasă formație din Liga 1 Betano, iar duelul de vineri este tratat cu o serie de probleme medicale din partea taberei ”alb-violete”. Tehnicianul Ionuț Popa a detaliat situația din punct de vedere sportiv la conferința de presă săptămânală: ”Înainte de meciurile cu Sepsi, Voluntari și Iași mi-am propus să scoatem un număr mai mare de puncte. Din păcate, am izbutit să scoatem doar două puncte și să marcăm un singur gol. Se vede de la o poștă cu problema numărul 1 este lipsa atacantului. Mai bine zis a celui care înscrie, nu a celui care figurează în linia de atac”

Popa a detaliat situația medicală: ”O foarte mare problemă este și absența lui Cânu, căpitanul nostru. Cred că a făcut cel mai bun sezon al lui de când e la Poli! Ne va lipsi foarte-foarte mult din angrenajul nostru. Nu știm cât va lipsi, va face joi RMN. Lotul fiind subțire și urmând o serie de jucători absenți, vom avea probleme. La Iași, am avut patru jucători sub21 pe bancă, dar și aici sunt probleme. Oprea a suferit o viroză pulmonară, Haruț este accidentat. Așteptăm verdictul Comisiei, să vedem care este situația cu Mailat. Probleme de ordin medical mai sunt și la Țigănașu, Bocșan și Doman. Crețu încă nu este refăcut. Sunt probleme mari, avem cel mai redus lot din punct de vedere numeric din Liga 1. Trebuie să ne descurcăm așa cum putem…” Să adăugăm că Drăghici este mai departe indisponibil.

”Principalul” nostru a elogiat adversara: ”Craiova joacă foarte bine, cred că se bate la campionat. Are jucători tehnici, rapizi. Toate meciurile sunt grele, nu numai cu Craiova. Vedeți, de exemplu Chiajna și-a adus pe bandă 6-7 jucători în ultima perioadă”

”Știm ce înseamnă un meci cu Craiova!”

Polivalentul jucător Alexandru Ciucur și-a arătat încrederea :  ”Ne așteaptă un meci dificil, cu o echipă valoroasă, foarte bine organizată, cu jucători care pleacă foarte bine pe contraatac. Noi vom juca la victorie, ca în toate jocurile de până acum, și sunt convins că vom face vineri un meci foarte bun pe stadionul ”Dan Păltinișanu”. Suntem foarte motivați și suntem încrezători că vom scoate cel puțin un punct în jocul cu Craiova. Deși trebuie să spunem că întâlnim o foarte bună formație a campionatului, este pe podium. Știm ce înseamnă un meci cu Craiova. Chiar dacă avem mulți absenți, cred că avem jucători buni care să-i înlocuiască pe cei care nu pot evolua vineri”.

Share Now

Related Post