Poli eSports participă la Supercupa #jucămacasă

Echipa noastră de fotbal virtual va participa la Supercupa #jucămdeacasă, organizată de Federația Română de Fotbal Virtual. Este o bună oportunitate pentru a-i cunoaște pe băieții care ne reprezintă și să urmăriți dueluri cu alte echipe puternice din campionatul român de eSports.

Vă prezentăm și comunicatul organizatorilor, care ne vor permite să organizăm și o adunare de fonduri pentru lupta împotriva Covid-19.

„Dragi cluburi,
Dragi suporteri,
Dragi parteneri,

Lumea așa cum o știm este nevoită să schimbe regulile pentru a trece cu bine peste aceste momente dificile. Fotbalul nostru drag este nevoit să se conformeze acestor reguli pentru a-i proteja pe cei care îl iubesc.
Este o situație atipică în care simțim cu toții lipsa fotbalului. Ne este dor de antrenamente, de jucători, de meciuri, de suporteri, de cântecele galeriei și mai ales de atmosfera stadionului. Ne este dor de FOTBAL. Acum suntem nevoiți să #stămîncasă pentru a ne proteja pe noi și pe cei din jurul nostru. Trebuie să câștigăm meciul cu virusul pentru a ne trăi viața în afara propriilor case, așa cum am făcut-o mereu.

Din acest motiv, haideți să facem ce știm noi cel mai bine. Să jucăm fotbal!

Pentru că nu putem veni la stadion vom transforma casele în vestiare personale și Playstation-urile în terenuri de joc. Vom juca FIFA 20 în modul 11 contra 11 pentru a ne bucura împreună de fotbal. Invităm toate cluburile de fotbal din România: indiferent că sunt masculine, feminine, de minifotbal, fotbal pe plajă sau academii de fotbal să își construiască echipe de FIFA 20 11v11 pe consola Playstation 4. În acest mod vom avea parte de fotbal și competiție, iar timpul va trece mai ușor.

Dacă suporterii sunt lipsiți de spectacol, cluburile sunt supuse unei presiuni financiare de neimaginat. Având în vedere acest aspect, oferim posibilitatea cluburilor de fotbal să colaboreze cu partenerul nostru de ticketing bilete.ro pentru a promova evenimtul în mediul online.

Banii din bilete sau orice altă metodă de monetizare a meciurilor vor fi încasați de cluburi, care mai departe vor decide dacă vor fi păstrați în club sau donați către spitalele care îngrijesc pacienții depistați pozitiv cu Covid-19.”

Celelate echipele care s-ai înscris până acum în turneu sunt:

Dinamo București
Rapid București
FC Argeș
FC U Craiova
ASR Brașov
Bucharest United
CS Afumați
Gaz Metan Mediaș
Olimpia Satu Mare
AFC Vulturii Tg. Mureș
AFC București
Dunărea Călărași
Mostiștea Ulmu
Hermannstadt
ASU Politehnica Timișoara
Poli Iași
Farul Constanța
Petrolul Ploiești
CSU Craiova
U Cluj
Dinamo București
Rapid București
FC Argeș
FC U Craiova
Share Now

Related Post