Poli II – Voința Biled 3-0

Poli Timișoara II, pregătită de Adrian Săvoiu a învins astăzi, 10 octombrie, cu 3-0 în etapa XI, în fața echipei Voința Biled. A fost un joc aflat la discreția tinerilor ”alb-violeți”, aceștia controlând disputa de pe terenul I din complexul ”Dan Păltinișanu”.

Scorul a fost deschis de căpitanul Sorescu, acesta marcând cu capul din șapte metri, după o centrare a lui Mailat, ultimul consfințind astfel cu ”assist” o frumoasă acțiune personală (minutul 33). Marcatorul primului gol s-a transformat în pasator decisiv în minutul 55, când a centrat dintr-o lovitură liberă de la circa 30 de metri, Fridrich deviind cu capul în plasă, din careul mare. Golda a punctat în minutul 70, dar tușierul a dictat eronat ofsaid, nevalidându-se golul. Scorul final a fost stabilit de Mailat, cel care în minutul 85 a înscris cu un șut pe jos din 12 metri.

Poli II a evoluat în alcătuirea: Pap, Sporin (minutul 70, Codrean), Sturz, Fridrich, Podină, Mailat, Oprea, Potoceanu, Sorescu, Pădurariu (minutul 46, Boldea), Sîntean (minutul 66, Golda).

Aproape sigur Poli II va rămâne pe locul 3 după această rundă, cu 23 de puncte și golaverajul 30-7, având în vedere că echipa de pe poziția 4, CS Ghiroda, are 20 de puncte și golaverajul 27-16 și are meci în deplasare la Progresul Gătaia. În runda următoare, pe 17 octombrie, de la ora 11,00, Poli II va evolua la Timișul Șag.

Share Now

Related Post

blog-grid

Comunicat 13.09.2021

blog-grid

Comunicat