Poli merge mai departe!

”Alaltăieri, 06.06.2018, am avut o întâlnire cu 10 oameni de afaceri timișoreni și discuții anterioare cu alți 3, respectiv ulterioare cu alți 7. Toți cei 20 -cu toții susținători ai echipei în ediția de campionat 2017/2018- sunt dispuși să susțină în continuare echipa, desigur, dacă alături de ei vor veni și alții, împreună cu care să se poată asigura sustenabilitatea proiectului până la sfârșitul ediției următoare de campionat. Am convenit să trecem în perioada imediat următoare la semnarea de contracte de sponsorizare / publicitate cu clauză suspensivă de genul: “dacă până la data de… Clubul nu ajunge să aibă contractate venituri acoperitoare pt întreaga ediție de campionat 2018/2019, prezentul contract devine nul de drept”.

Așteptăm, alături de cei 20 oameni de afaceri la care am făcut referire, un număr cât mai mare de alții.

Dragi concitadini, dragi concetățeni netimișoreni,

Sublimul fenomen “Poli”, cu un loc atât de aparte în spiritul Timișoarei, a dăinuit din 1920 până în prezent prin grija înaintașilor, respectiv, din 2012 încoace, prin grija noastră. Am recuperat pentru Timișoara palmaresul și drepturile exclusive în fotbal asupra numelui și culorilor alb violet. N-ar fi, oare, păcat, să lăsăm, acum, ca totul să se spulbere?

Amintesc că orașele care și-au lăsat de izbeliște la un moment echipele de tradiție, n-au mai reușit, NICIUNUL, să revină în fotbalul mare. Și iată o listă neexhaustivă: Baia Mare, Satu Mare, Oradea, Arad, Hunedoara, Alba Iulia, Reșița, Petroșani, Pitești, Râmnicu Vâlcea, Ploiești, Constanța, Urziceni, Galați, Târgoviște, Buzău. Haideți să nu adăugăm Timișoara la această listă! Cu puțin de la mulți, PUTEM! Haideți să fim mulți!” (Nicolae Robu, primar Timișoara)

Share Now

Related Post