Poli – Petrolul: reveniri importante la ”alb-violeți”

Poli Timișoara joacă sâmbătă, 17 noiembrie, de la ora 13:00, contra uneia dintre candidatele la promovare, Petrolul Ploiești. ”Alb-violeții” sunt pe locul 19, cu 5 puncte, în timp ce prahovenii sunt pe locul 3, cel de baraj, cu 35 de puncte și vin la Timișoara după patru victorii la rând.

Poli vrea să producă o surpriză, mai ales că singura victorie stagională din Liga 2 Casa Pariurilor este cea cu Ripensia, 3-2 în etapa a 3-a, pe stadionul ”Dan Păltinișanu”. Antrenorul secund Călin Cojocaru se arată încrezător, în ciuda situației total opuse din clasament: ”Va fi  un meci dificil, cu o echipă de tradiţie, una care aspiră la promovarea în prima ligă. La Petrolul, revin şi Marinescu şi Cazan, sunt doi jucători valoroși, dar eu am încredere în băieţi şi sunt convins că sâmbătă putem face un meci bun. Ne-am pregătit foarte bine săptămâna acesta, jucătorii au avut o atitudine bună la antrenamente”.

După suspendări, vor reveni Melinte, Basic, Haruț și Codrea, în timp ce Motreanu și Bîrnoi sunt refăcuți. Toți aceștia, alături de Ivanov și Rudolf Avaro (accidentați) au absentat la ultima partidă, 0-5 cu FC Argeș.

Meciul se joacă pe arena ”Electrica”. Biletele, care pot fi găsite înainte de meci la casieria de la stadion, costă 10 lei (tribuna II) și 15 lei (tribuna acoperită).

Arbitri: Andrei Florin (Târgu Mureş) – Marginean Adrian (Aiud), Cîmpeanu Petrică Ionuț (Cluj). Rezervă: Nagy Vladimir Andrei (Aiud).

 

Share Now

Related Post

blog-grid

Situația la zi

blog-grid

Comunicat 17.05.2021