Poli pierde (din nou) nedrept

Poli Timișoara a pierdut din nou puncte în mod nedrept, cedând cu 0-1 pe teren propriu contra celor de la Dinamo București. Dacă în etapa precedentă, la Botoșani, ratările incredibile ne-au privat de o victorie, de data aceasta ”alb-violeții” au fost învinși în urma unei mari greșeli a portarului Kirschstein. În minutul 55, Essombe a profitat de indecizia portarului nostru, cel care a pierdut mingea în propriul careu și atacantul bucureștenilor a trimis în plasă. A fost unica ocazie a vizitatorilor, practic survenită pe o neatenție, antrenorul ”alb-roșiilor”, Mircea Rednic, admițând la final că a fost o ”victorie norocoasă”.

 

A fost o seară în care Poli a dominat partida, deși antrenorul Florin Marin nu a putut utiliza nu mai puțin de șase jucători importanți: Goga, Sarmov, Bărbuț, Cânu, Popovici și Dan Popescu, ultimul devenind indisponibil chiar înaintea partidei, din cauza unei enterocolite. ”Alb-violeții” au ratat deja în minutul 2, când șutul lui Rufino, scăpat pe zonă centrală a fost deviat în corner. Belu a ratat cadrul porții în minutul 8, cu un voleu, iar în minutul 24 Cerniauskas a scos de sub bară șutul din lovitură liberă tras de Hernandez. Peste șase minute, portarul dinamovist și-a salvat echipa la o nouă șansă a lui Hernandez.

Și după pauză, Poli a controlat ostilitățile, înainte de golul dinamovist Curtean șutând periculos din lovitură liberă de la 18 metri, dar mingea a fost deviată de zid. Respectiva fază a survenit după un fault al lui Fai asupra lui Croitoru, însă arbitrul a acordat doar cartonaș galben, deși jucătorul nostru era scăpat singur spre poartă. Zicu, revenit după o lungă indisponibilitate, a intrat în minutul 62 și a fost la originea mai multor momente periculoase, la una din ele, în minutul 77 Cerniauskas intervenind salvator la o reluare cu capul a jucătorului nostru.

Poli Timișoara: Kirschstein, Belu, Luchin, Scutaru, Neagu (minutul 81, O. Popescu), Llorente, Melinte, Javi Hernandez, Croitoru, Curtean (minutul 62, Zicu), Rufino (minutul 62, Elek).

Share Now

Related Post