Poli Timișoara – ACS Ghiroda 1-0

Astăzi, 20 ianuarie, poliștii au susținut primul meci de verificare din anul 2018. Adversari au fost cei de la ACS Ghiroda, grupare ce activează în Liga a 3-a și este pregătită de Ilie Rotariu. În acest duel, din motive medicale nu au evoluat Munteanu (aflat la recuperare în Germania), precum și Străuț, Cânu, Ciucur și Murariu.

Deși scorul a fost doar 1-0, jocul a fost dominat de poliști, care au punctat în minutul 32. Tânărul Lucian Oprea a înscris cu un șut din careul mare, sub bară, la capătul unui atac prelungit al gazdelor. După pauză, pe fondul atacurilor susținute ale lui Poli, Popovici a ratat două ocazii uriașe, singur cu portarul. De asemenea, goalkeeper-ul oaspeților a intervenit spectaculos în partea a doua la reluarea cu capul a lui Bocșan, din opt metri, după un corner bine executat de Doman. Tot în repriza secundă, vizitatorii au consemnat cea mai mare șansă prin Baranyi, cel care a șutat în bara transversală.

Ionuț Popa a început cu echipa: Curileac – Haruț, Melinte, Bouslimi, Neagu – Artean, Oprea – Radu, Croitoru, Velcotă – Mahadi. Pe parcurs, au mai intrat: Smaranda, Straton – Cochintu, Bocșan, Khanya, Șeroni, Vașvari, Zaluschi, Popovici, Bîrnoi, Doman, Drăghici.

Următorul test: duminică, 21 ianuarie, ora 15 / Național Sebiș – Poli Timișoara.

Share Now

Related Post