Poli Timişoara – Crişul Chişineu Criş 1:2 (0:1)

Alb-violeţii au pierdut ultima partidă de acasă din turul campionatului, la capătul unui meci strâns.

După un debut bun, în care jucătorii noştri au încercat poarta în mai multe rânduri, prin Daminescu (3), Românu (11), Dincă (16) şi Dobrincu (20), oaspeţii au reuşit să înscrie la prima lor ocazie notabilă, prin Marian Codrea (28). Acesta a marcat cu un şut pe jos de la nouă metri. Am suferit după primirea golului, şi doar două intervenţii inspirate ale lui Mosoarcă (34 şi 39) ne-au ţinut în joc până la pauză.

Tot oaspeţii au părut mai concentraţi în debutul părţii secunde, având un gol anulat pe motiv de ofsaid (49) şi un şut care a ratat de puţin poarta, din 16 metri (59). Egalarea noastră a venit la o liberă indirectă, cu Velcotă şutând la firul ierbii o minge mişcată, de la marginea careului, fără şanse pentru portar (62)! O lipsă de concentrare la un corner a permis Crişului să preia din nou conducerea câteva minute mai târzu, prin acelaşi Codrea (69), iar echipa noastră a avut dificultăţi în a se apropia de buturile adverse în căutarea egalării. În chiar ultima fază a jocului, însă, Popa a fost faultat în careul advers şi Oprea a executat penalty-ul care ne putea aduce un punct, însă şutul său a fost parat de portarul advers, astfel că am părăsit stadionul “Electrica” învinşi.

Mosoarcă – Popa, Chiriac, Oprea, Sporin – Românu (46, Iseini), Mitre, Dobrincu, Dorobanțu (72 Toboșaru; 88, Sevici), Dincă – Daminescu (46, Velcotă)

La finalul partidei, Răzvan Ionilă a deplâns punctele pierdute: “Sunt puncte pe care le-am pierdut iar pe mâna noastră. Am luat două goluri cu mare uşurinţă, în condiţiile în care adversarul nici nu a ajuns la poartă până să deschidă scorul, iar pentru al doilea meci la rând acasă am ratat un penalty. Noi le-am transmis să aibă încredere, inclusiv la pauză, fiindcă am arătat că avem calitatea necesară să revenim, am construit mai multe ocazii bune în prima parte, deci credeam că putem întoarce rezultatul. 

În ciuda înfrângerii, i-am felicitat pe băieţi după meci, suntem alături de ei, dar ştim că pot să dea mai mult. Fotbalul te pedepseşte şi când nu te aştepţi, trebuie să rămâi concentrat la antrenamente, fiindcă altfel se va resimţi atunci când contează – minutele de final, penalty-uri ratate, goluri luate pe lipsă de concentrare. Mai avem un meci foarte important săptămâna viitoare, care va dicta felul în care vom aborda returul şi în care putem arăta că în ciuda tinereţii lotului, locul nostru nu este în coada clasamentului”. 

Share Now

Related Post