Poli Timișoara – Gloria Lunca Teuz Cermei 1:2 (0:0)

Într-un meci cu importanță pentru clasament, alb-violeții s-au recunoscut învinși în fața adversarilor din Cermei. Oaspeții au avut mai mult inițiativa și au ratat câteva ocazii mari, până să înscrie rapid două goluri prin Matiș (min. 56) și Todoran (min. 58). Chiar dacă echipa noastră a redus din handicap grație reușitei lui Sporin, servit din dreapta de Ochea, nu am mai reușit să restabilim egalitatea.

Poli: Mosoarcă – Sporin, Oprea, Chiriac, Podină – Dorobanțu, Dobrincu – Românu (63, Sevici), Velcotă, Buga (46, Toboșaru) – Ochea

La finalul partidei, Răzvan Ionilă a declarat: „A fost cel mai slab meci al nostru de când suntem la echipă. Am jucat fără vlagă, fără determinare, jucătorii s-au simţit obosiţi, deşi s-au antrenat bine toată săptămâna. Chiar şi aşa, dacă n-am fi primit golurile aşa de uşor, pe precipitări ale defensivei, alta era situaţia. Am rezolvat dificultăţile cu fazele fixe, dar acum au apărut problemele în flancuri, trebuie să tratăm cu mai mult calm momentele în care balonul se află în careul nostru. În continuare cred că jucătorii pot mult mai mult, dar nu au identitate, să ştie clar pentru ce trag ca echipă. Având atâtea probleme de lot, ne-a fost greu să creăm un sistem de joc, dar lucrăm în continuare la asta şi sperăm ca rezultate să se vadă în meciurile care urmează”.

Share Now

Related Post