Poli Timișoara… studențească

Clubul nostru a demarat la începutul sezonului o campanie prin care studenții beneficiază de facilități pentru jocurile de acasă ale echipei Poli Timișoara. Acțiunile de popularizare ale celei mai iubite formații din Banat s-au reluat zilele trecute, când studenții din campusul universitar au avut șansa din nou de a câștiga abonamente gratuite pentru meciurile de pe teren propriu din acest sezon.

O echipă formată din poliste a distribuit pliante informative privind clubul nostru, iar cei care au răspuns corect la întrebările legate de jucători sau de istoria ”alb-violetă” au câștigat abonamente gratuite la partidele din sezonul 2015-2016. De asemenea, s-au distribuit și bilete la meciurile următoare, interesul pentru Poli Timișoara fiind unul evident: ”Solicitările au fost foarte mari, iar ceea ce ne-a surprins plăcut este faptul că aproape toți cei chestionați cunoșteau foarte mult despre Poli și marile performanțe din trecutul celui mai important brand al regiunii”, a spus una dintre coordonatoarele acțiunii.

Pe pagina noastră de facebook (http://www.facebook.com/ACSPoliTimisoara) puteți consulta o galerie completă a acțiunii. Dar, ce este mai important este că aceste evenimente vor continua, cu surprize și mai plăcute. Fiindcă Poli Timișoara a fost, este și va fi mereu… studențească!

Share Now

Related Post

blog-grid

Comunicat 13.09.2021

blog-grid

Comunicat