Pornim de la cota 14 în ”play-out”

Egalul de pe terenul Universității Craiova a adus-o pe Poli Timișoara la cota de 27 de puncte după încheierea sezonului regulat. Astfel, după înjumătățirea punctelor, respectiv rotunjirea noului cuantum, ”alb-violeții” vor porni de la cota de 14 puncte în sezonul de play-out.

Nu este încă stabilită configurația finală a clasamentului în zona play-out. În cazul în care Concordia Chiajna nu va învinge pe FC Voluntari în duelul de luni, 26 februarie, vom încheia prima parte a sezonului pe locul 10 și în prima rundă din play-out ne vom duela acasă cu Concordia. În caz contrar, vom fi pe poziția a 11-a, și în etapa inaugurală din ”play-out” vom juca la Chiajna.

Poli a acumulat un punctaj aproape identic cu cel de anul trecut, atunci când s-au acumulat 28 de puncte, dar s-a intrat în play-out cu 7 puncte, din cauza binecunoscutei duble penalizări din ediția 2016-2017.  În stagiunea 2015-2016, s-au strâns doar 25 de puncte după sezonul regulat.

După meciurile de sâmbătă, s-a clarificat lista echipelor din play-out:

FC Botoșani,  Dinamo București, FC Voluntari, Poli Timișoara, Concordia Chiajna, Sepsi Sf. Gheorghe, Gaz Metan Mediaș, Juventus București.

foto: facebook Universitatea Craiova

 

Share Now

Related Post

blog-grid

Situația la zi

blog-grid

Comunicat 17.05.2021