Prefața antrenorului / Poli-ASA

Antrenorul Florin Marin a vorbit astăzi într-o conferință de presă despre duelul de marți, din Cupa României, cu ASA Tg. Mureș. Tehnicianul nostru a fost întrebat de jurnaliști dacă partida de mâine seară este diferită, având în vedere că în campionat, Poli a trecut de ASA cu 2-0 acasă și a remizat, 0-0, la Tg. Mureș: ”Este normal că datele problemei sunt altele, mereu jocurile de Cupă sunt diferite de cele din campionat. Am mai spus, ASA este o echipă puternică, de forță, are în componență jucători de talie, cu experiență. Sunt fotbaliști cu experiența jocului, greu de învins. În primul rând, trebuie să ne luăm măsuri, trebuie să ne organizăm defensiva foarte bine, să nu le oferim adversarilor spații de joc. Iar pe posesie trebuie controlăm jocul, să avem mingea, să punem probleme. Numai așa putem să ne impunem și să ne calificăm”, a spus ”principalul”.

Totodată, tehnicianul a fost întrebat dacă rezultatele pozitive din campionat pot fi un avantaj moral în duelul cu mureșenii: ”Poate fi vorba de un avantaj moral, pentru ei principalul obiectiv este să rămână în play-off, dar și Cupa este un obiectiv important pentru ASA. Sunt convins că sunt montați și mobilizați pentru acest meci!”

Florin Marin a anunțat că nu vor fi apți pentru jocul cu ASA cinci fotbaliști: Cânu și Zicu, accidentați în duelul cu Chiajna, Rufino, devenit indisponibil după antrenamentul de sâmbătă, iar Goga și Neagu nu pot fi nici ei folosiți.

Poli-ASA se joacă marți, 15 decembrie, ora 18,00, în sferturile de finală ale Cupei României Timișoreana.

 

Share Now

Related Post