Prefață: CSC Dumbrăvița – Poli Timișoara

Urmează un adevărat test pentru formația noastră, căci în meciul de mâine întâlnim una din echipele puternice ale seriei.

Dumbrăvița a suferit o singură înfrângere în acest sezon și aceea în minutul 90, în fața liderului actual, Șoimii Lipova. Formația antrenată de Sorin Bălu are cele mai multe goluri marcate (grație și a celor nouă reușite ale fostului nostru jucători, Octavian Drăghici), dar și cele mai puține primite din seria a 8-a. Cu un lot echilibrat, atât valoric, cât și ca experiență, Dumbrăvița a petrecut ultimele sezoane aproape de vârful ierarhiei și a ratat de puțin promovarea în sezonul 2018-2019.

Alb-violeții au avut timp să se recupereze după cele trei meciuri disputate săptămâna trecută și s-au pregătit bine pentru jocul de mâine. În colectiv a revenit Cristian Mitre, care a fost accidentat în ultima săptămână.

Despre atmosfera din lot ne-a vorbit tânărul portar Robert Popeț, care a bifat două meciuri fără gol primit în acest sezon. „După o perioada fără prea multe victorii, ne-am adunat forțele și ne dorim sa câștigăm toate punctele. Ultimele trei meciuri au motivat extrem de mult echipa, ne-au oferit energia să depunem maximum de efort la antrenamente si suntem pregătiți pentru meciul de vineri”.

Intrat în primul unsprezece, portarul nostru beneficiază și de o linie defensivă experimentată, ceea ce îi face viața mai ușoară: „Pentru mine intrarea pe teren reprezintă cea mai mare mândrie, sunt încântat să știu că îmi pot ajuta colegii și motivat să apar cât de bine pot la fiecare meci. Am doi colegi cu mare experiență în față, ei mă ajută cel mai mult în apărare și dacă greșesc nu mă ceartă, ci îmi explică cum să fac sa fie mai bine”.

Share Now

Related Post