Prefață: Dumbrăvița – Poli Timișoara

Alb-violeții au parte de o deplasare scurtă pentru etapa a 5-a.

Adversarul nostru va fi CSC Dumbrăvița, una din formațiile care au suferit în acest debut de sezon, fiind fără victorie în acest moment. Antrenorul acestora, Sorin Bălu, are în lot patru jucători împrumutați de la clubul nostru, pe D. Codrea, Kecskes, Foca și B. David, dar dispune și de alți foști jucători ai lui Poli, precum Drăghici și Străuț.

În lotul alb-violeților revine Lucian Oprea, care și-a ispășit cele două etape de suspendare după eliminarea din meciul cu Filiași. Singura incertitudine este Pădurariu, pe care stafful tehnic speră că îl va recupera până la ora partidei.

Fundașul dreapta Sinișa Sporin, unul dintre integraliștii acestui sezon, a prefațat partida: „Este un meci dificil cu o echipă destul de puternică, dar prin dăruință și ambiție sunt convins că putem lua cele trei puncte. Venim după un eșec apăsător și avem nevoie de victorie, nu doar din cauza poziției în clasament, dar și pentru moralul nostru”.

Vorbind despre rezultatele obținute în acest debut de campionat, jucătorul nostru a completat: „Tinerețea noastră își spune cuvântul. Suntem puțini jucători cu o oarecare experiență, iar din cauza cartonașelor și a problemelor medicale nu am prea fost în efectiv complet. Lipsa de experiență și uneori lipsa de atitudine ne-au adus aici, dar îmi dă încredere faptul că o echipă tânără poate merge doar înainte, să crească. Acumulăm experiență cu fiecare meci jucat și cu ajutorul domnilor antrenori Bălace, Ionilă și Vlătănescu putem să ajungem mai sus și să arătăm un fotbal de calitate”.

Share Now

Related Post