Prefaţă: Fortuna Becicherecu Mic – Poli Timişoara

Mâine, de la ora 18.00, alb-violeţii dispută prima etapă a noului sezon, în compania formaţiei Fortuna Becicherecu Mic. Antrenorul echipei noastre, Pavel Velcotă, ne-a prefaţat meciul şi ce înseamnă acest debut de an competiţional pentru tânăra noastră echipă, a cărei medie de vârstă este de doar 19 ani.

Cum aţi pregătit această primă etapă?

Ţinând cont de problemele care sunt în lot în momentul actual, consider că prima etapă este foarte importantă pentru noi din toate punctele de vedere – pentru jucători, pentru club, dar şi pentru mine, acesta fiind primul meci din postura de antrenor la o echipă de seniori. Îmi doresc din tot sufletul să obţinem un rezultatul bun, ca să ne pregătim mental şi pentru meciul de Cupă de marţi, împotriva Ghirodei.

Ce absenţe de lot avem?

Robert Popeţ şi Raul Popa sunt indisponibili din motive administrative, în timp ce Flavius Toboşaru are de stat încă două etape după eliminarea din finala Campionatului Naţional U19. Din punct de vedere medical, Sebastian Mirescu, Raul Cochinţu şi Alexandru Dincă au semnalat câteva probleme. Nu ştiu nici dacă o să mă pot baza pe Pădurariu, după accidentarea suferită în amicalul de săptămâna trecută.

La ce să ne aşteptăm de la acest început de sezon?

În momentul de faţă avem un lot tânăr, un lot fără experienţă la Liga a III-a, dar sper ca prin nişte rezultate bune să acumulăm încredere. Obiectivul pe termen scurt este ca în primele patru-cinci etape să formăm un lot competitiv, pentru a aborda fiecare meci la măcar un punct, dacă nu toate cele trei. Ulterior, după această perioadă de rodaj, vreau să creştem în joc şi să fim o echipă incomodă pentru toţi adversarii.

Suntem optimişti că vom reuşi să obţinem un rezultat bun cu Fortuna. Ne dorim mult să înceapă competiţia, de două luni ne pregătim pentru acest moment, chiar dacă permutaţiile din lot ne-au mai dat probleme. N-am reuşit să aducem momentan jucători cu experienţă care să completeze lotul, dar cel mai mult contează să fim uniți, ca echipă, şi eu am încredere în aceşti băieţi.

Sponsor principal

Share Now

Related Post