Prefaţă: Ghiroda şi Giarmata Vii – Poli Timişoara

Derby-ul celor mai bine clasate echipe în Liga a 3-a din judeţul Timiş are loc mâine, cu începere de la ora 14.

Formaţia noastră va da piept cu Ghiroda şi Giarmata Vii, echipă antrenată de Vlad Bura. Galben-albaştrii au avut parte de şase meciuri cu mai mult de cinci goluri marcate în acest sezon (trei în Cupa României), dar în ultima etapă au semnat o victorie scurtă la Dumbrăviţa, scor 1-0. Ca lot, Ghiroda se bazează pe mulţi jucători cu experienţă la nivel înalt, cum sunt foştii alb-violeţi Cristian Bocşan sau Adrian Poparadu, iar pe lângă aceştia îi regăsim în lot şi pe Octavian Mosoarcă şi Cristian Pădurariu, jucători care au evoluat pentru Poli sezonul trecut. Din toate punctele de vedere, adversarii noştri de mâine sunt un club puternic pentru acest nivel.

Alb-violeţii vin însă după cinci victorii consecutive şi au multă încredere în forţele proprii. Incert este doar Salhi Ouadie, care a acuzat dureri la gleznă la antrenamentele din această săptămână, dar staff-ul speră să-l recupereze pe jucătorul marocan.

Despre meci și țintele echipei ne-a vorbit golgheterul Claudiu Matiș: „Cel mai important este să fim 100% concentrați și să ieșim învingători. Suntem pe o pantă ascendentă, dar știm că vom înfrunta o echipă foarte bună și meciul va fi dificil. Am văzut că terenurile din Liga a 3-a suferă în această perioadă, deci mă aștept la un joc de luptă, iar echipa mai pragmatică va câștiga”.

Golul său din minutul 90 cu Cermeiul ne-a adus cele trei puncte etapa trecută, dar l-a surprins puțin pe atacantul nostru: „Nu mi-a venit să cred când am dat gol și am văzut că e ultimul minut de joc – credeam că mai este un sfert de oră! De când am rămas în superioritate, am avut convingerea că vom câștiga, am controlat jocul și n-am jucat sub presiunea timpului”.

Claudiu rămâne însă autocritic: „Eu nu sunt pe deplin mulțumit de mine, chiar dacă este o satisfacție că echipa a avut succes în ultimele meciuri. Cred însă că mai am mult de muncit pentru a realiza ce mi-am propus – îmi creez destul de multe ocazii, dar aș vrea să marchez mai des. Vreau să lucrez la diferite aspecte tehnice ale jocului meu, iar în acest sens vorbesc mult cu antrenorii, care mă ajută și le mulțumesc pentru încrederea acordată”.

 

Share Now

Related Post