Prefață: Ghiroda și Giarmata Vii – Poli Timișoara

Mâine are loc următoarea dispută periurbană a alb-violeților, care se deplasează la Ghiroda.

La sfârșitul lunii august, formația pregătită de Tavi Benga a aplicat o corecție severă tinerilor noștri, câștigând disputa de Cupa României, scor 6-1. După un debut în forță de campionat, Ghiroda a pierdut ultimele patru partide oficiale, situându-se pe poziția a 5-a în clasament.

În tabăra noastră, băieții au arătat o bună energie de-a lungul acestei săptămâni. Pentru acest meci revin jucătorii suspdenați la ultima etapă, Cristian Podină și Flavius Toboșaru, iar singurul absent va fi Raul Cochințu.

Unul din puținii jucători veniți la clubul nostru în această vară este Raul Popa, cel care și-a câștigat locul în primul unsprezece ca fundaș stânga. Ne-a vorbit pe scurt despre ambiția sa și a colegilor săi după obținerea celor trei puncte cu Flacăra Horezu: „Odată cu prima victorie, atmosfera s-a îmbunătățit. Toată lumea este concentrata și vrem să arătam că victoria din ultima etapa nu a fost o întâmplare. Am pus la punct fiecare amănunt legat de următorul meci și rezultatul din Cupa nu face decât să ne ambiționeze și mai mult. Obiectivul nostru este să luăm puncte în fiecare meci”.

Raul nu era însă străin de culorile alb-violete, el evoluând la Poli înainte de a trece la Centrul Național de Pregătire Timișoara în urmă cu doi ani: „Nu am avut probleme de acomodare, cunoșteam marea majoritate a băieților, cu unii am fost și coleg la juniori, alături de câțiva am jucat și o finala cu Dinamo, la juniori C, pe care am pierdut-o însă. Anul trecut, la CNPT, a fost unul oarecum neobișnuit din cauză că n-am avut meciuri oficiale, dar, pe alta parte, aveam amicale aproape săptămânal cu echipe de Liga a II-a, deci per total a fost un an bun pentru noi. Situația nu a afectat însă felul în care ne-am pregătit, căci antrenorii nu au făcut abatere de la respectarea programului, a alimentației și a disciplinei”.

Meciul dintre Ghiroda și Poli are loc sâmbătă, 5 octombrie, de la ora 15.00, pe stadionul “Emilian Pavel” .

Sponsor principal

Share Now

Related Post