Prefaţă: Gilortul Tg. Cărbuneşti – Poli Timişoara

Ultima etapă a turului îi vede pe alb-violeţi făcând deplasarea la Târgu Cărbuneşti, unde evoluează echipa din localitate, singura aflată sub noi în clasament. Gilortul, pregătită de Mario Găman, a arătat recent o formă mai bună, bifând două victorii şi un egal în ultimele şase runde – trei meciuri în care nici n-a primit gol.

Alb-violeţii au mici probleme de lot, însă revin Cristi Podină şi Remi Ochea, suspendaţi etapa trecută.

Am discutat în prefaţa acestui joc cu Cristian Mitre, care a fost pentru prima oară integralist în acest sezon etapa trecută: “Sunt încrezător deoarece, în ciuda eșecului din etapa precedentă, am practicat un fotbal destul de bun. Am încredere în mine şi în colegi, vom aborda meciul de sâmbătă la fel ca și cel împotriva Crişului, unde ne-au lipsit norocul și inspirația în faţa porții. Este foarte important pentru noi să încheiem turul cât mai sus posibil în clasament. Dorim sa spălam cu o victorie din înfrângerile suferite pe parcursul campionatului, să lăsăm o ultimă impresie bună, ca să avem o iarnă mai uşoară”.

Mijlocaşul central a vorbit şi despre motivele pentru care consideră ca a ajuns în primul unsprezece al echipei: “A contat mult faptul că în săptămâna premergătoare meciului am fost 100% concentrat şi am dat 100% la antrenamante. Au fost momente de-a lungul sezonului în care mi-a fost greu, deoarece a trebuit să-mi împart timpul între fotbal şi şcoală. Este normal să fii răsplătit când munceşti bine. Mă bucur că joc la mijloc, e locul meu preferat în teren, deoarece îmi place să fiu cât mai implicat în joc, să treacă cât mai multe mingi pe la mine, să creez faze de poartă periculoase, să ofer pase de gol şi normal, îmi place sa marchez”.

Sponsor principal

 

Share Now

Related Post