Prefață la FC Botoșani – Poli

Luni, 2 noiembrie, ora 18,00, în runda XVI a Ligii I, Poli va juca pe terenul celor de la Botoșani, antrenorul Florin Marin vorbind astăzi jurnaliștilor pe tema acestei confruntări. Tehnicianul nostru a fost întrebat în ce măsură ar fi mulțumit cu o remiză în această deplasare: ”Este un meci de șase puncte, va fi un joc cu o miză deosebită. Botoșaniul vine după două înfrângeri, una în campionat, respectiv una în Cupă cu Viitorul. Sunt convins că ei sunt foarte motivați pentru partida cu noi. Pregătim jocul să câștigăm, dar important este să nu pierdem la Botoșani. Orice echipă are puncte forte sau slabe, nu există formație care nu poate fi bătută”.

Florin Marin a spus că victoria cu Petrolul din Cupă contează mult pentru moralul poliștilor: ”Este foarte important că ne-am calificat, este bine pentru starea de spirit a jucătorilor. Vedeți, Cupa este o competiție diferită față de campionat. Ați văzut ce s-a întâmplat și la celelalte jocuri, Steaua s-a calificat destul de greu în fața celor din Baia Mare. Și noi am avut probleme, dar cum am spus, este important că am reușit să ne calificăm și nu am ajuns la prelungiri sau penalty-uri. Este bine pentru echipă, pentru moralul nostru, că am reușit să accedem în fazele superioare ale Cupei”.

În duelul de luni, Poli nu va putea conta pe accidentații Zicu, Popovici, Goga și Bărbuț, în timp ce Kirschstein, Scutaru, Sarmov și Llorente sunt incerți.

Share Now

Related Post