Prefață: Național Sebiș – Poli Timișoara

Alb-violeţii s-au regrupat după înfrângerea suferită în ultima etapă şi speră să se revanşeze în deplasarea de la Sebiş.

Lotul nostru este aproape complet, căci Alexandru Dincă revine după suspendarea de etapa trecută şi Alexandru Daminescu s-a refăcut ca urmare a accidentării suferite cu Hunedoara. Cochinţu şi Pădurariu rămân între indisponibili, dar în rest Silviu Bălace se poate baza pe toţi jucătorii.

Chiar dacă nu a fost titular meci de meci, Sergiu Românu a absentat de pe teren la un singur joc din acest sezon. Tânărul, născut 2002, a ţinut să vorbească despre înfrângerea din ultima etapă: “A fost o înfrângere la care nimeni nu se aștepta, pe care ne-a venit greu să o acceptăm. Am trecut peste ea ca şi până acum, pregătindu-ne la capacitate maximă. Eu rămân optimist, fiindcă am încredere în acest grup, în unitatea noastră, şi am încredere în mine şi în antrenorii care ne pregătesc. Chiar dacă venim după mai multe eşecuri, ca nişte polişti adevăraţi nu abandonăm niciodată lupta, iar dorinţa de a câştiga din nou ne dă energia necesară să perseverăm”.

Românu s-a pregătit alături de echipa mare sezonul trecut, deşi avea doar 16 ani, ajutat fiind de un fizic puternic pentru vârsta lui. A fost o perioadă care “a contat mult pentru mine, fiindcă am acumulat experienţă în deprinderea relaţiilor de joc, am câştigat încredere şi m-a determinat să mă pregătesc cât mai intens. Se vorbeşte mult despre “a fi profesionist”, iar pentru mine asta înseamnă să mă pregătesc alături de persoane de la care pot învăţa cum să joc mai bine şi cred că am această şansă la Poli, alături de colegi şi de antrenorii noştri”.

Meciul dintre Naţional Sebiş şi Poli se dispută sâmbătă, 2 noiembrie, de la ora 14.00.

Sponsor principal

Share Now

Related Post