Prefață: Poli – Gloria Lunca Teuz Cermei (Cupa României)

Au trecut 186 de zile de la ultimul meci oficial al alb-violeţilor şi mai trebuie să aşteptăm una până să revenim în iarbă. Băieţii antrenaţi de Silviu Bălace s-au pregătit riguros de la reunirea echipei şi sunt montaţi pentru noul sezon. Cu toții au simţit mult lipsa fotbalului, lipsa partidelor cu miză.

Adversarii noștri de mâine au schimbat semnificativ fața echipei în ultimele luni. Jucători mai experimentați au plecat de la arădeni, fiind înlocuiți cu fotbaliști tineri, un colectiv semnificativ sosind de la UTA U19. Cermeienii sunt pregătiți în continuare de Flavius Moisă și au încheiat sezonul trecut pe locul 9. Nu mai puțin de trei foști jucători ai Cermeiului se află în echipa noastră: M. Călin, Rosenblum și Matiș.

De altfel, lotul cu care vom aborda noul sezon este construit pe cel cu care am abordat şi începutul acestui an, completat cu opt jucători, precum am anunţat la reunirea echipei. Pe lângă aceştia, a revenit la alb-violeţi Patrick Peter (n. 2000), care este însă accidentat, în vreme ce Marius Staicu va absenta temporar din cauza unor probleme personale. Astfel, Bălace are următorul lot la dispoziție:

Portari: M. Gakos, Popeţ, Cr. Toma
Fundaşi: Bilia, Foca, R. Popa, Plută, Rosenblum, Chiriac, Stoia (Doverse), Hecsko (Ripensia), A. Belu (Parţa), C. Murariu, D. Bălace (Sport Team Bucureşti)
Mijlocaşi: M. Călin, Daminuţă, Dincă, Dorobanţu, Mitre, P. Peter, Românu, Sporin, Iseini, Ochea (Carani), Buga (Carani)
Atacanţi: Buzdugan, Daminescu , M. Staicu, Toboşaru, Matiş (Cermei)

Jucătorii au efectuat testarea COVID-19 conform procedurii FRF și așteaptă rezultatele pentru a confirma disponibilitatea la acest meci. Din păcate, accesul spectatorilor pe stadion rămâne restricționat de autoritățile statului.

Meciul are loc mâine, 9 septembrie, de la ora 16.30, pe stadionul Electrica. Vom încerca transmiterea live-video a partidei prin intermediul paginii noastre de Facebook, iar în cazul în care condițiile tehnice nu o permit, vom asigura un live-text tot pe pagina de Facebook.

Share Now

Related Post