Prefaţă: Poli Timişoara – ACSO Filiaşi

La antrenamentele din această săptămână băieţii au analizat problemele din meciul de la Ghiroda alături de stafful tehnic, lucrând inclusiv la apărarea fazelor fixe, capitol la care am suferit. Echipa noastră s-a regrupat însă după înfrângerea din cupa, direcţionându-şi atenţia către disputa de mâine, cu ACSO Filiaşi, pe care o vom aborda în speranţa de a câştiga primele puncte pe teren propriu.

Adversarii noştri au câştigat în prima etapă cu 3-1 în deplasarea de la Gilortul Târgu Cărbuneşti, dar şi ei au fost învinşi în cupă, scor 1-3, de Vediţa Coloneşti.

Situaţia din lotul alb-violeţilor este mai bună faţă de ultima partidă. Revine Raul Cochinţu, s-a finalizat legitimarea lui Raul Popa, iar Alexandru Dincă este la rândul lui recuperat. Echipa se va putea baza în continuare şi pe Cristian Podină, în vreme ce la antrenamente au revenit Sebastian Velcotă şi Raul Bonda, ultimul fost junior la Poli până în vara anului trecut.

Marcatorul din prima etapă, Nafi Iseini, a declarat în prefaţa meciului: “Trebuie să uităm cât mai repede ce s-a întâmplat marţi în cupă. Am vorbit cu colegii, vrem să ne mobilizăm, să arătăm că suntem copii buni şi că rezultatul de la Ghiroda nu este o reflecţie a valorii noastre. Am încredere că putem fi surpriza plăcută a Ligii a III-a, în ciuda faptului că suntem o echipă aşa de tânără. Tot ce ne lipseşte în acest moment este să avem mai mult curaj, iar cu atitudinea potrivită sunt sigur că mâine vom lupta pentru punct sau puncte.”

Partida cu ACSO Filiaşi are loc vineri, de la ora 18.00, pe stadionul Electrica. Intrarea este liberă. Vă aşteptăm la meci!

Sponsor principal

Share Now

Related Post