Prefață: Poli Timișoara – Crișul Chișineu Criș

Sâmbătă se întâlnesc două formații care au obținut câte un punct în meciurile de debut ale acestui sezon al Ligii a 3-a. Alb-violeții vin după egalul de la Periam, în vreme ce Crișul a făcut 2-2 la Ghiroda – iar ambele echipe au fost egalate în minutele de final.

Pregătiți în continuare de Adrian Abrudan, arădenii au un lot foarte experimentat, cu jucători precum Adrian Piț, Gabriel Siminic și Sebastian Budur. Nici la capitolul tineri nu suferă, portarul Răzvan Zamfir fiind printre remarcații echipei, acesta apărând o lovitură de la unsprezece metri la ultima prezență pe stadionul Electrica.

În ceea ce-i privește pe băieții noștri, nou-venitul Salhi M’hammed Ouadie este apt de joc, dar l-am pierdut pe Raul Popa, care ar putea reveni la antrenamente săptămâna viitoare. Nu sunt disponibili pentru acest meci nici Marius Staicu și Markos Gakos.

Mijlocașul nostru, Marius Călin, ne-a vorbit despre starea de spirit a echipei: „A fost un pic de supărare și de frustrare după primele două meciuri, ținând cont că am condus în ambele și puteam obține mai mult. Cu Cermei, dacă intram cu 2-0 la pauză, altfel se juca repriza secundă, iar în ultimele cinci minute am avut ocazii imense de a câștiga partida. La fel și la Periam, unde puteam închide meciul, ne-am creat șanse de gol, chiar dacă jocul nu a strălcuit. Poate ne-a lipsit un pic de concentrare, un pic de prospețime, și asta a făcut diferența”.

În ceea ce privește partida de mâine, cert este că ne așteaptă un adversar puternic: „Îi cunoaștem destul de bine pe cei de la Crișul, sunt o echipă masivă, experimentată, țintesc promovarea, dar noi suntem foarte concentrați, ne-am pregătit bine toată săptămâna și cu siguranță vom da totul să câștigăm, altcveva nu avem în cap. Chiar dacă va fi un meci greu de tot”. 

Ținta echipei pentru acest sezon rămâne clasarea în prima jumătate, iar Călin știe de ce avem nevoie pentru a atinge acest obiectiv: „Vreau să ne pregătim cât mai bine, să fim o familie cât mai unită, iar dacă fiecare își va face treaba, nu văd de ce n-am avea rezultate. La lotul pe care îl avem, cu juniori de perspectivă, putem ținti pentru o clasare între primele patru. Trebuie însă să fim concentrați, nu ne permitem jumătăți de măsură, și tot ce avem de spus, trebuie să spunem pe teren”.

Partida dintre Poli și Crișul va fi live pe pagina de Facebook a clubului nostru.

Share Now

Related Post

blog-grid

Situația la zi

blog-grid

Comunicat 17.05.2021