Prefaţă: Poli Timişoara – Crişul Chişineu Criş

Ultimul meci acasă din turul campionatului aduce pe stadionul “Electrica” formaţia de pe locul 4, Crişul Chişineu Criş. Adversarii noştri au o singură înfrângere în ultimele opt partide, dar nici nu au reuşit să treacă de Gloria Cermei şi de Cetate Deva în ultimele două etape disputate. Antrenaţi de Adrian Abrudean, cei de la Crişul au un lot echilibat, cel mai cunoscut jucător fiind Adrian Piţ, care are şi două prezenţe în Serie A pentru AS Roma.

Alb-violeţii vor avea trei jucători suspendaţi pentru această partidă, pe Popeţ şi pe Ochea, eliminaţi meciul trecut, dar şi pe Podină, care a ajuns la patru cartonaşe galbene în acest sezon. Incert rămâne şi Chiriac, care a trebuit schimbat în deplasarea de la Pâncota.

În acel meci a lipsit şi Alexandru Dobrincu, care a suferit în ultimul moment de dureri care nu i-au permis să evolueze. Jucătorul născut 2002 s-a recuperat şi este pregătit pentru meciul de mâine: “Trecem printr-o pasă dificilă, cu rezultate care ne-au tot fost nefavorabile. Una din cele mai mari cauze pentru acest lucru, ştim, este lipsa noastră de experienţă, deoarece suntem o echipă formată din jucători tineri. O putem depăşi doar antrenându-ne la capacitate maximă şi dând totul pe teren în cele două meciuri care au mai rămas de disputat în acest an”. 

Dobrincu a fost integralist în trei din ultimele cinci meciuri, după ce nu evoluase în campionat în primele opt etape. Şi pentru el, tranziţia de la juniori la seniori a fost una bruscă, mai ales că atacantul a jucat pe un post atipic, de mijlocaş central: “Mă aşteptam să joc, eram pregătit pentru a intra oricând în teren. Da, am jucat la mijloc, dar indiferent pe ce post joc, trebuie să o fac cât pot eu de bine. Sunt conştient că am nevoie de multă muncă, multe antrenamente şi să joc, să adun experienţă, pentru a creşte ca fotbalist. Îmi doresc să ajung cât mai sus posibil, şi aş vrea să merg cândva în străinătate, în primul rând din curiozitate, fiindcă vreau să cunosc locuri noi şi să văd cum se joacă fotbalul în altă părţi ale lumii”.

Sponsor principal

Share Now

Related Post

blog-grid

Situația la zi

blog-grid

Comunicat 17.05.2021