Prefață: Poli Timișoara – CS Hunedoara

Alb-violeții caută să se revanșeze în fața propriilor suporteri, după înfrângerea suferită la Ghiroda.

Adversarul din etapa a 8-a a Ligii a III-a este CS Hunedoara, formație clasată pe locul 10 în clasament. Băieții antrenați de Raul Spătaru vin după două înfrângeri, la Horezu și acasă cu FCU Craiova 1948, în care au încasat un total de șapte goluri, marcând la rândul lor două.

Situația noastră nu este una mult mai bună statistic, dar prestația echipei arată și semnale pozitive. Din păcate, printre ele nu sunt și cele de lot: Cristian Podină şi Cristian Daminuţă rămân indisponibili. În rest, Remi Ochea are toate şansele să fie recuperat pentru acest meci, după accidentarea suferită la Ghiroda, în vreme ce Raul Cochinţu a reluat antrenamentele cu echipa.

Despre meciul care urmează, dar şi cel de la Ghiroda, ne-a vorbit unul dintre cei mai tineri jucători din lot, Alexandru Daminescu: “A fost un meci greu la Ghiroda şi cred că rezultatul este unul mincinos, am avut ocazii de a marca la 2-0, am ratat şi ocaziile s-au răzbunat. Faţă de meciul de cupă am fost însă mult mai bine organizaţi şi atitudinea a fost una mai bună. În partida următoare trebuie să construim pe lucrurile bune, să ne menţinem atitudinea, încrederea, dar să fim mai precişi la finalizare”.

În toamna anului trecut, Alex mai evolua la juniorii U17…ca portar, devenind apoi golgheterul echipei. Despre tranziţia aceasta radicală ne-a spus că “a fost o trecere care a necesitat multă muncă, mai ales că nu aveam o condiţie fizică bună, şi multă ambiţie, deorece sunt două posturi cu obiective total opuse. Cred că mă ajută faptul că anticipez ceea ce gândeşte portarul şi îi văd mult mai repede punctele bune şi cele slabe. Mă simt bine ca atacant, chiar dacă joc cu spatele la poartă şi îmi e puţin greu, dar sper să sparg gheaţa şi să marchez cât de curând!”.

Meciul dintre Poli şi CS Hunedoara se dispută vineri, 11.10.2019, cu începere de la ora 15.00, pe stadionul Electrica.

Sponsor principal

Share Now

Related Post