Prefață: Poli Timișoara – FC Universitatea Craiova

Oaspeții noștri în etapa a 4-a a Ligii a III-a sunt FC Universitatea Craiova 1948. Formația alb-albastră ocupă locul secund în clasament, la egalitate cu CSC Ghiroda, ambele cu maxim de puncte. La mijlocul acestei săptămâni, echipa antrenată de Eugen Trică s-a calificat și în următorul tur al Cupei României, după o victorie în fața celor de la Vedița Colonești, scor 2-1, meci care a necesitat și prelungiri.

Alb-violeții noștri au câteva probleme de lot pentru această dispută: Oprea mai are o etapă de suspendare, în vreme ce și Cristian Podină a văzut cartonașul roșu după ultimul fluier de la Pecica și va fi indisponibil. Cochințu, care suferă pe seama unei accidentări, este incert.

Cel care a purtat banderola meciul trecut, Sebastian Velcotă, a prefațat jocul cu craiovenii: „Este un meci dificil, Craiova vine după două victorii în ultimele șapte zile, dar ne așteptăm la un rezultat bun. Ne dorim să luăm cele trei puncte, suntem o echipă tânără care-și dorește mai mult și credem în noi. Am fost supărați după etapa trecută de la Pecica, a fost un meci nedrept, în care am încercat să jucăm fotbal, dar pe o greșeală personală și un penalty care nu a fost am pierdut cele trei puncte. Vrem să rămânem pozitivi, și eu, și colegii mei suntem motivați și dornici de a lăsa o impresie bună în fața unui adversar puternic”.

Poli Timișoara – FC Universitatea Craiova se dispută sâmbătă, 14.09.2019, pe stadionul Electrica, cu începere de la ora 17.00. Biletul de intrare costă 10 RON.

Sponsor principal

Share Now

Related Post