Prefață: Poli Timișoara – Glora Lunca Teuz Cermei

Mâine, de la 15.00, întâlnim Gloria Lunca Teuz Cermei pe stadionul Eelctrica. La alb-violeți revin Velcotă și Podină după suspendări, în vreme ce Daminescu a reluat antrenamentele, dar este încă în faza de recuperare. Va absenta Alexandru Dincă, eliminat meciul trecut, iar prezența lui Nafi Iseini este sub semnul întrebării.

Partida ne-a prefațat-o închizătorul echipei noastre, Denis Dorobanțu: „Am încărcat bine din punct de vedere fizic și suntem motivați pentru meciul care ne așteaptă. Lumea își dorește să câștigăm, se așteaptă chiar să o facem, și am resimțit puțină presiune, dar e normal să fie așa, fără presiune nu ești sportiv”.

Denis și-a câștigat locul în primul unsprezece la alb-violeți, după un an dificil sezonul trecut la Millenium Giarmata. Ce a făcut diferența?

„Mă simt foarte bine la Poli, Silviu Bălace și Răzvan Ionilă m-au învățat foarte multe lucruri bune, pe care nu mi le-a spus nimeni până acum. Am lucrat la poziționarea în teren, relații de joc, sarcinile postului și caut în continuare să cresc – fac pregătiri individuale de trei ori pe săptămână, mi-e important să capăt mai multă forță și să-mi îmbunătățesc viteza. Cred că această muncă, încrederea pe care mi-o transmit antrenorii și grupul unit pe care îl avem au făcut diferența”.

Sponsor principal

Share Now

Related Post