Prefață: Poli Timișoara – LPS Cetate Deva

Continuă seria meciurilor cu vecinele de clasament, o serie pe care echipa noastră nu a abordat-o cu succes până acum. De această dată primim vizita tinerei echipe de la Deva, pregătită de fostul nostru antrenor, Ștefan Nanu. După o serie de patru înfrângeri la rând, devenii au obținut o victorie etapa trecută, în deplasarea de la Cermei.

În echipa noastră nu se prefigurează niciun absent. Cel mai aproape de suspendare sunt Sebastian Velcotă, Denis Dorobanțu și Adrian Chiriac, cu câte trei galbene. Altfel, Raul Cochințu și Cristian Pădurariu nu intră momentan în vederile staffului tehnic.

Marco Buga, care a fost introdus pe teren în repriza secundă la Sebiş şi a avut o intervenţie defensivă esenţială, ne-a vorbit despre cauzele eşecului de etapa trecută: “Un factor important a fost faptul că nu am fost 100% la antrenamente în săptămâna premergătoare, am încercat să recuperăm în zilele dinaintea partidei, dar se pare că nu a fost de ajuns. Încercăm să trecem peste probleme, să ne concentrăm pe fotbal şi sperăm să îi avem cât mai curând pe antrenori din nou lângă noi în timpul meciurilor, contează mult prezenţa lor . Până la urmă, indiferent de circumstanţe, ne dorim să câştigăm fiecare meci”.

Tânărul jucător de bandă este încă la vârsta junioratului şi, mai mult de atât, trebuie să jongleze între fotbal şi şcoală, ca mulţi dintre colegii săi: “Acest sezon decurge destul de bine. Încă încerc să mă adaptez la trecerea de la juniori la seniori, iar faptul că am şcoală de dimineaţa, exact în timpul antrenamentelor, nu prea ajuta. Este destul de greu să îmbin fotbalul cu şcoala, mai ales că sunt în clasa a 12-a şi imediat am bacalaureatul. De obicei, merg la şcoală primele două ore, apoi fug la antrenament, iar după antrenament înapoi la şcoală. Ulterior, acasă trebuie să recuperez ce s-a predat cât am fost la antrenament şi să mai fac şi teme. Timp liber am numai în weekend, dar fac aceste sacrificii pentru că ma gândesc la viitorul meu şi chiar vreau ca fotbalul să devină profesia mea”.

Sponsor principal

Share Now

Related Post