Prefață: Poli Timișoara – Progresul Ezeriș

Ultimul meci al săptămânii de foc aduce pe stadionul Electrica nou-promovata Progresul Ezeriș.

După o partidă dramatică la Ghiroda la mijlocul acestei săptămâni, cărășenii au trebuit să se recunoască învinși, deși au întors scorul de la 0-2 la pauză, ca în final să piardă 4-3. Pregătit de Adrian Enășescu, lotul Progresului capătă încet experiență la acest nivel competițional. Prima victorie a sezonului, obținută săptămâna trecută, a oferit acel plus de încredere care le-a lipsit în etapele de debut, iar Beloescu, frații Musteța și compania vor arăta cu siguranță aceeași determinare în etapa de mâine.

Cele trei puncte obținute de alb-violeți în fața Fortunei au fost greu muncite marți, dar ținta tuturor este să replicăm rezultatul în meciul cu Progresul. Condiția fizica va fi decisivă pentru ambele echipe, după acest număr neobișnuit de mare de meciuri în decurs de o săpătămână, motiv pentru care staff-ul nostru tehnic s-a concentrat pe refacerea jucătorilor în ultimele două zile. Din echipa noastră va lipsi Salhi Ouadie, eliminat cu Fortuna, cât și Raul Popa și Cristian Mitre, ambii accidentați.

În prefața partidei ne-a vorbit cel care a purtat banderola în ultimele două partide, Dănuț Bilia, care nu se teme de oboseala acumulată: „Chiar dacă e o săptămână grea, nu avem de ce sa ne plângem. Important este că suntem sănătoși și că putem juca meciurile. Cu siguranță vom avea energia necesara pentru a câștiga partida de mâine.  Am avut parte de o refacere bună și sunt convins ca vom arăta bine din punct de vedere fizic”.

L-am întrebat dacă regretă ceva la această primă jumătate a sezonului, sau dacă este ceva care l-a mulțumit în mod special. „Nu sunt în măsura să evaluez parcursul  echipei, dar pot să spun că regret începutul, care a fost așa mai greoi. Este bine că am început sa câștigăm, să legăm victorile, și nu mă interesează decât că mâine avem un nou meci și șansa de a aduna alte trei puncte”. 

Share Now

Related Post