Prefață: Progresul Pecica – Poli Timișoara

După aproape două săptămâni de pauză forțată, ca urmare a amânării meciului din etapa trecută cu Fortuna Becicherecu Mic, alb-violeții se pregătesc de șapte zile cu trei meciuri în campionatul Ligii a 3-a.

Primul este cel de mâine, cu Progresul Pecica, formație clasată pe locul 4, cu trei victorii și o înfrângere – înfrângere venită chiar etapa trecută, 0-1 cu Șoimii Lipova. Formația arădeană, pregătită de Dan Stupar, are câțiva jucători în lot cu experiența ligii secunde, precum fostul căpitan al celor de la UTA, Alexandru Manea, sau fostul jucător al celor de la ASU Politehnica, Bogdan Bozian, dar și alți echipieri cu mare experiență la nivelul Ligii a 3-a.

In echipa noastră, la începutul săptămânii, unul dintre jucători a comunicat staff-ului tehnic că acuză o stare de rău, iar după efectuarea independentă a testului PCR a fost depistat pozitiv cu COVID-19 și a intrat în autoizolare timp de 14 zile. Jucătorul în cauză nu mai intrase în contact cu echipa în zilele anterioare.

Drept urmare, la testarea lotului, efectuată ieri, toate rezultatele au fost negative.

In rest, echipa a avut o pauză mai lungă, dat fiind meciul nedisputat în urmă cu o săptămână. Jucătorii noștri privesc însă cu încredere meciul de mâine, așa cum o descrie și Cristian Mitre, integralist în acest sezon. Mijlocașul central a comentat efectul amânării ultimei partide, cât și perspectiva de a juca trei meciuri într-un interval așa de scurt: „Ne-am pregătit cu toții foarte bine în această săptămâna și din punctul meu de vedere cred ca amânarea meciului cu Becicherec ne-a oferit și un mic avantaj, deoarece am avut mai mult timp să pregătim meciul de la Pecica. Sunt însă convins că ne va fi mai greu ulterior, deoarece vom juca la foc automat. Cred cu tărie ca putem obține nouă puncte din aceste trei meciuri, deoarece avem un lot valoros, cu jucători experimentați, care pot face diferența în orice moment al jocului, dar și cu juniori talentați, care vor să demonstreze ce pot”.

Cristi a arătat că are calități peste medie, care l-au și propulsat în primul unsprezece. Există „un secret” al reușitei sale? „Mă bucur că am reușit să mă impun în primul unsprezece și sper ca de la meci la meci să evoluez din ce în ce mai bine. Nu cred că este un secret anume, doar muncă multă. Totodată, pot spune că antrenorii m-au făcut să înțeleg ce înseamnă să ai atitudine și determinare, iar acest lucru m-a ajutat foarte mult”.

Share Now

Related Post