Prefață: Progresul Pecica – Poli Timișoara

Ne pregătim pentru etapa a 3-a din acest sezon, o altă deplasare la o nou-promovată. Formația arădeană a obținut un punct în prima etapă, cu redutabila Crișul Chișineu Criș, dar etapa trecută a fost înfrântă la Becicherec, 0-2. Progresul are în lot și câțiva jucători cu nume, începând cu unul dintre golgheterii lui Poli din ultimii ani, Szabolcs Szekely, dar și portarul Victor Gârlea, fost junior al clubului nostru. Alături de ei mai joacă Bogdan Bozian, fost la ASU Politehnica, și Dumitru Copil, care a evoluat pentru UTA.

Alb-violeții nu se vor putea baza sâmbătă pe Lucian Oprea, eliminat meciul trecut. În lot mai sunt câțiva jucători incerți din punct de vedere medical, pe care stafful tehnic speră să îi recupereze până la ora meciului.

Omul care s-a remarcat între buturile noastre în acest început de sezon, Octavian Mosoarcă, a prefațat disputa de la Pecica: „Consider că săptămâna asta ne-am pregătit foarte bine și că mergem sa luptăm pentru trei puncte. Trebuie sa abordăm serios meciul și cu încredere. Am lucrat bine în aceste zile alături de noii antrenori, i-am simțit aproape de noi și sperăm să punem în practică ce-am pregătit”.

Totodată, cel poreclit „Șarpe” de colegi, a discutat despre sentimentele trăite la debutul în competițiile de seniori: „Mă așteptam să am mai multe emoții. Este clar mai greu ca la juniori, dar asta nu îmi displace, chiar din contră. Simt că mă responsabilizează și mă bucur că am reușit să am intervenții bune în aceste prime meciuri. Îmi doresc mult să nu iau gol sâmbătă – dacă ar fi după mine, aș vrea să nu iau gol niciodată! Dar și dacă e să primesc unul, sper să marcăm două și să câștigăm punctele, asta este cel mai important”.

Progresul Pecica – Poli Timișoara se dispută sâmbătă, 07.09.2019, pe stadionul Progresul din Pecica, cu începere de la ora 17.00.

Sponsor principal

Share Now

Related Post