Pregătiri pentru sezonul 2020-2021

Salutăm toți suporterii alb-violeți după această lungă întrerupere fotbalistică și ne pare rău că nu am putut oferi mai multe informații în săptămânile trecute. Conducerea clubului, alături de firma care administrează procedura de insovlență, au lucrat pentru alcătuirea unui buget, înscrierea în sezonul viitor al Ligii a III-a și reînnoirea contractelor jucătorilor, în vreme ce staff-ul tehnic a pregătit un plan de pregătire, stabilind și o serie de partide amicale. Din păcate, situația îngrijorătoare la nivel național privind evoluția COVID-19 ne-a condiționat în ceea ce privește organizarea reunirii.

La nivelul lotului, suntem însă bucuroși să vă anunțăm că aproape toți jucătorii au semnat prelungirea contractelor pe doi ani de zile. În plus, am reușit să întărim echipa antrenată de Silviu Bălace cu mai mulți jucători. Mihai Hecsko, fundaș central născut 1987, ultima oară la Ripensia Timișoara, și Claudiu Matiș, atacant, cel mai recent sub contract cu Gloria Lunca Teuz Cermei au semnat contracte cu Poli Timișoara. Au revenit la echipă Marco Buga, împrumutat în iarnă la Carani, și Cristian Murariu, iar din lot ar putea face parte și David Bălace, jucător de bandă dreaptă născut în 2004, fost junior al clubului și actualmente jucător al academiei Sport Team București. Singura plecare confirmată este cea a lui Patrick Peter (Baia Mare).

Portari: Markos Gakos, Cristian Toma, Robert Popeț**
Fundași: Michel Rosenblum, David Bălace**, Sebastian Foca**, Dănuț Bilia, Mihai Hecsko, Narcis Plută**, Raul Popa*, Adrian Chiriac**, Cristian Murariu
Mijlocași: M. Buga**, Alexandru Daminescu**, Alexandru Dincă, Denis Dorobanțu, Cristian Daminuță, Sinișa Sporin, Cristian Mitre*, Marius Călin, Nafi Iseini*, Sergiu Românu**, Flavius Toboșaru**
Atacanți: Marius Staicu, Claudiu Matiș, Darius Buzdugan

Pentru acest sezon echipa este obligată să aibă mereu în teren cel puțin doi jucători născuți în 2001 sau mai târziu (marcați cu **) și unul născut în 2000 (marcați cu *).

Deși am dorit să organizăm reunirea lotului încă din data de 15 iulie, conducerea clubului și staff-ul tehnic au decis că având în vedere creșterea numărului de cazuri COVID-19, inclusiv între jucătorii de fotbal din România, măsura precaută ar fi amânarea acesteia. În acest timp, jucătorii noștri s-au pregătit individual și vor continua să o facă astfel până pe cel puțin 1 august, dată la care sperăm să reluăm antrenamentele organizate, în conformitate cu protocolul indicat de Federația Română de Fotbal. Prin urmare, amicalul planificat pentru 25 iulie, în compania celor de la CSM Lugoj, a fost anulat, asemeni celui cu CSC Dumbrăvița din 1 august.

Vă mulțumim pentru devotamentul pe care îl arătați culorilor alb-violet și vă vom ține la curent cu demersurile din cadrului clubului nostru în zilele care urmează. Haide Poli!

Share Now

Related Post