Pregătiți de duelul cu Petrolul

Pentru partida de vineri, 26 februarie, ora 20,30, din cadrul rundei a 26-a a Ligii 1 Orange, contra celor de la Petrolul Ploiești, antrenorul principal Florin Marin va putea conta din nou pe cel mai bun marcator al echipei, Robert Elek, refăcut după accidentarea la braț. Pe de altă parte, din motive medicale vor absenta din efectiv fundașul Gabriel Cânu și atacantul Prince Rajcomar, asupra situației lor fizice urmând să vină un verdict în zilele următoate. Încă nu pot fi utilizați alți doi atacanți, Pedro Henrique și Dorin Goga, însă ultimul va relua săptămâna viitoare antrenamentele normale.

”Jocul cu Petrolul este unul foarte important, mai ales prin prisma victoriei obținute de Voluntari în ultima etapă contra Stelei. Este un meci cu miză deosebită pentru ambele echipe. O victorie ne-ar asigura un plus de liniște în perspectiva sezonului de play-out. Petrolul a avut o campanie de transferuri bună, a adus jucători de calitate. În meciul cu Viitorul ploieștenii au avut o evoluție bună, au avut în special o primă repriză bună. Având în vedere că nu au câștigat de mult timp, nu am învins nici noi, va fi cu siguranță un meci disputat. Punctele sunt importante pentru ambele formații. Despre meciul de la Iași, a fost un un punct important din punct de vedere moral pentru echipă, pentru staff și pentru club. În plus, cu acest egal suntem înaintea celor de la Voluntari”, a spus tehnicianul nostru.

Prezent la conferință, managerul sportiv Daniel Stanciu a reiterat faptul că nu există niciun conflict cu ”principalul” alb-violet: ”Nu există niciun diferend între noi. Tot ce s-a discutat, s-a discutat din punct de vedere sportiv între mine și dl. profesor Marin. Este normal să existe și lucruri văzute în mod diferit, dar asta nu înseamnă că nu avem același interes, adică acela de a salva echipa. De aceea am și venit în ultima vreme alături de el la conferințele de presă, tocmai pentru a întări acest lucru”.

 

Gomis, Jenkins și Aharoni, prezentați oficial

 

Ultimii trei jucători care au semnat cu clubul nostru au fost și ei prezentați în mod oficial, cu ocazia întâlnirii cu mass-media de astăzi. Este vorba de portarul Lys Gomis (portar de 26 de ani), împrumutat de la Frosinone Calcio, mijlocașul central Ross Aden Jenkins (25 de ani, crescut de Watford și ultima dată legitimat la Crawley Town) și jucătorul de bandă dreaptă Bar Haim Aharoni (21 de ani, împrumutat de la gruparea israeliană Maccabi Yavne.

Share Now

Related Post